Word eens wakker!!

Wat is volgens jou het belangrijkste in je leven?
Jouw antwoord ( ……… )

Kijk nog eens goed naar je antwoord!
Heeft je antwoord met je omgeving of anderen te maken?

WORD WAKKER!!!!!!
Je maakt jouw omstandigheden of anderen verantwoordelijk.
Blijf je dit doen, dan blijf je leven zoals je nu leeft

ALS JE DOET WAT JE DEED, KRIJG JE WAT JE TOT NU TOE KREEG!

Is dát wat je wilt?
Word wakker en maak vandaag nog een paar stevige keuzes:

  1. waar stop je nu echt mee?
  2. waar steek je vanaf vandaag je kostbare tijd, geld en energie in?
  3. welke KLEINE verandering levert jou meer energie, dagelijkse balans, rust én gezondheid om fijn oud te worden?

Jaren terug antwoordde ik tijdens een sollicitatiegesprek, zittend tegenover een aantal vrouwen, dat het allerbelangrijkste in mijn leven IKZELF ben. De aanwezigen reageerden, in mijn ogen, verbaasd en vroegen om uitleg.

Als jij vanaf nú 100% verantwoordelijkheid voor jezelf neemt. Durft te kiezen voor jezelf. Dan weet ik uit eigen ervaring dat jouw leven een positieve wending krijgt. Als jij goed voor jezelf zorgt, en dus van jezelf houdt, keuzes maakt die bij jou passen en niet gebaseerd op angst zijn of op “wat denkt x wel niet van me?”, ben je er ook volledig sprankelend voor jouw omgeving (partner, kids, familie, vrienden of werk).

En dat, dát is voor mij LEVEN! Leven met en vanuit jezelf, mét energie, vanuit jouw sterke en krachtige IK, de juiste keuzes makend die bij jou passen en jou gezond oud doen worden.

En jaaaaa, bij het nemen van je keuzes komt angst om de hoek kijken!
I know!
Ik was daar ook!

Wees niet bang, WORDT WAKKER!
….. en LEEF!

HOE? vraag je je schouderophalend af.

Het antwoord zit in jou!
Dé sleutel op JOUW schatkist, met je waardevolle ik en jouw volledige potentieel erin, heb jij in handen. Open je schatkist, alsjeblief, én LEEF!

En als je wilt, kan ik je er bij helpen.

Heb ik je wakker geschud?

Liefs,
Karin

2 gedachten over “Word eens wakker!!”

  1. Inspirerend Karin!! Angst om dingen te veranderen is bij velen aanwezig he. Wat gebeurt er als ik die stap zet. Wat als ik spijt krijg…. vast herkenbaar. Maar wanneer neem ik die stap?

    1. Dank je wel Judith! Wanneer neem je die stap? Door de angst aan te kijken. De angst ‘vertelt’ jou dat je op de goede weg zit. Daar ligt groei, ontwikkeling. Goed luisteren naar je intuïtie en dan zet jij die stap. En, zet je ‘m niet; dan geeft de situatie/het wat het je altijd gaf. Maar ook dit is OK. Liefs, Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *