ViaVanI-aanbod

Interactief | Persoonlijk | Op maat | Aandacht

Bevrijd jezelf en vlieg als een vlinder. Ook jij bent het waard te stralen!

Via Karin van Iersel (ViaVanI) ervaar je hoe het is om te voelen, te ervaren en jezelf te zien ontpoppen tot de meest waardevolle vlinder.
Schitterend, energiek en krachtig!

Welke stap je ook zet.
Je krijgt geen spijt van jouw keuze.
Elk keuze is goed en brengt jou enthousiasme, stimuleert je intrinsieke motivatie om aan de slag te gaan, zet je in de actie stand om leefstijlaspecten onder de loep te nemen wat uiteindelijk jou bij je persoonlijk gestelde doel brengt die we na een (telefonische) intake vaststellen in de vorm van thema’s en daaraan gekoppelde doelstellingen.

Bij welke ViaVanI-aanbod ontmoet ik jou, lieve stoere vrouw?

  • InspiratieDAG, “Hallo, jij2.0”, klik hier voor informatie over de inhoud van deze 1-op-1-trainingsdag waar we samen dieper kijken naar de thema’s en doelstelling die op jouw situatie van toepassing zijn.
  • InspiratieTRAJECT, “Ontmoet JOUW2.0”
    klik hier voor informatie over hoe indidviduele ViaVanI-trajecten jou stimuleren, inspireren en aanzetten tot actie om JOUW2.0 daadwerkelijk te (her)vinden. In 8 sessies, verdeeld over doorgaans 3 maanden, verdiepen we jouw spelende thema’s en doelstellingen.
  • TRAININGSPROGRAMMA: dé unieke Leefstijl Kubus Methode
    klik hier voor uitgebreide informatie over dit unieke trainingsprogramma, opgezet aan de hand van dé unieke ViaVanI Leefstijl Kubus Methode met de zes holistische levenslagen.
  • EMB (bloedtest) met Leefstijl Advies Planklik hier voor meer informatie over deze bloedtest waarmee jij een algehele checkup in handen hebt van jouw gezondheidsstatus. Hieraan gekoppeld zit een voor jou op maat gemaakt Leefstijl Advies Plan.

Liefs,
Karin