Aanbod

1-op-1 dag

Samen gaan we ongedwongen kijken waar jij tegen aan loopt. Wat niet lekker gaat en je graag veranderd ziet. Hoe komt het dat je de dingen doet zoals je ze doet. Wat slurpt jouw energie op waardoor je lontje kort is. Waar kom jij je bed voor uit. Waar ga jij van AAN staan Of wat maakt dat je al vermoeid aan je dag begint. Een unieke VIP-dag; JIJ volledig in ‘the picture’. Samen ongedwongen kijken waar jij tegen aan loopt. Aan de hand van de zes kubuslagen van mijn unieke Leefstijlkubus Methode kijken we waar jij uit balans loopt. Om je dagelijks energiek te voelen, draait het om balans in voeding, beweging en je mindset. Mogelijk in combinatie met de EMB, en/of sessie externe professional (kleurexpert). AANBOD: 1-op 1 TRAJECT.

1-op-1 traject

Wat levert dit traject jou op? Inzichten in wie je bent én wat jij wilt! Jij weet hoe je jezelf kunt bijsturen qua voeding, beweging en je mindset Balans in je leven, in alles wat je doet! Tijd voor jezelf zonder schuldgevoelens! Meer energie en kracht! Jouw stralende zelf; JOUW2.0 Stel je open en straal de wereld in! In contact komen met wat jou tegenhoudt om je energiek te voelen. Jij mag er zijn! Meer gezondheid, meer energie en dag fysieke ongemakken. De basis ligt in de zes kubuslagen van mijn unieke Leefstijl Kubus Methode. Daar waar verandering nodig is om jouw balans te resetten, daar ligt je actie. Incl. EMB, incl. sessie professional (kleurexpert, PT of een HSP-massage).

EMB bloedtest

Inzichten in je huidige gezondheidssituatie. Informatie over o.a. toevoegen voor je tekorten. Of je hinder ondervindt van intoleranties/allergieën Kijk op je reguliere bloedresultaten (bloedarmoede, etc.) Een suppletieadvies om je tekorten op korte termijn aan te vullen. Een persoonlijk, geheel op maat gemaakt, Leefstijl Advies Plan. Op naar een gezond en sterk lichaam. Stap voor stap op weg naar gezonde(re) (orthomoleculaire) voedingsgewoonten. Na de test weet jij waar jouw vermoeidheid, futloos zijn en weinig energie ervaren vandaan komt. Waar de basis ligt van je lichamelijke klachten. En, wat je kunt doen om dit te veranderen. Diverse EMB-pakketten, met of zonder Leefstijl Advies Plan, met of zonder begeleiding. Voor iedereen een passende gezondheidscheck!

Maatwerk

Naast het coachen vind ik het ook leuk om met groepen te werken of in een team te werken aan meer balans in voeding, beweging en mindset. Ook kunnen we kijken hoe een holistische benadering je kan helpen van meer werkdruk naar meer werkgeluk!

Bij alles wat ik doe geldt dat ik maatwerk lever. Heb jij een specifieke vraag op het gebied van voeding, beweging en mindset? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.