Aanbod

OERsterk! uit de startblokken

Ook jij kunt je energieker en gezonder voelen!

- Klaar met die eeuwige vermoeidheid.
- Gezondheidspijntjes- en klachten ben je zat.
- Meer energie is wat je dolgraag wilt.
- Voldoening van je dag en leven.

Waar begin je?

Hier!
Kom uit je startblok.
Trek direct een sprintje naar jouw gezondheid.

12 weken lang prikkelende groepscoaching.
Online, maar mét verbinding, 12 weken lang.
Gebaseerd op de OERsterk principes. Als Zeeuwse OERsterk coach kan ik jou veel leren tijdens dit sprintje naar het optimaliseren van je gezondheid.

EMBloedtest mét OERsterk-plan

Zonder bloed geen leven! Jouw bloed vertelt je hoe jij er nu voor staat.

Wil je nu wel eens weten of je een tekort aan vitaminen of mineralen hebt. Loop je al geruime tijd met vage klachten en weet je niet waar ze vandaan komen. Slaap je slecht. Ben je op, vermoeid. Of heb je last van je darmen of die vervelende menstruatieklachten.

Op basis van de Energetische Morfologische Bloedtest kan je gerichter aan de slag om verstoringen in je gezondheid aan te pakken. Het helpt jou effectief en snel resultaat te boeken.

De testresultaten verwerk ik in een persoonlijk en op maat gemaakt orthomoleculair plan van aanpak met alle OERsterk kennis die nodig is om jou aan je gezondheidsradars te laten draaien.

Gezondheidstraject 3, 6 of 12 mnd

Durf jij? Investeren in jouw gezondheid, ontwikkeling en groei en dus een vitale toekomst. Elke stap die je in dit traject zet, maakt je sterker en gezonder!

Een intensief 1- op 1 traject op voeding, beweging, ontspanning en mindset. Dé OERsterk principes die ik zelf leef en doorgeef als gecertificeerd Zeeuwse OERsterk coach.

Een traject als deze zie je niet vaak. Ik ben je orthomoleculair voedingscoach, je beweeg- én mentalcoach in een. Mijn holistische (OER)kijk op gezondheid samen met mijn unieke prikkelende en actieve wijze van coaching brengen jou een verbeterde gezondheid, meer energie, rust & balans én voldoening!

Aan jou de keuze of je gaat voor 3, 6 of 12 maanden.

Maatwerk

Naast het coachen vind ik het ook leuk om met groepen te werken of in een team te werken aan meer balans in voeding, beweging en mindset. Ook kunnen we kijken hoe een holistische benadering je kan helpen van meer werkdruk naar meer werkgeluk!

Bij alles wat ik doe geldt dat ik maatwerk lever. Heb jij een specifieke vraag op het gebied van voeding, beweging en mindset? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.