1-op-1 traject

Individuele ViaVanI-trajecten zijn speciaal in elkaar gezet voor jou!
Aan de hand van een intake(telefoon)gesprek leg ik jou jouw thema’s en daaraan gekoppeld doelstelling voor. Dáár ga jij naar kijken, mee aan de slag. Maar, niet alleen. Ik sta gedurende 8 sessies verdeeld over ca. 3 maanden ‘naast’ je.

Ik kijk mee: spiegel jou, motiveer en inspireer jou. Jij zet jezelf in actie. Jij zet jouw stappen op jouw wijze. Ik begeleid jou intensief en specifiek gericht op jou, zodat jij jezelf ontmoet.
Doelgericht | Motiverend | Inspirerend | Praktisch

Hoe werkt het 1-op-1 traject?

Een en ander is afhankelijk van jou. Hoe intrinsiek ben jij gemotiveerd om jouw stappen te zetten naar meer rust, vrijheid, energie en jouw kracht om met een positieve levensinstelling de dingen aan te pakken.

De rode draad door het gehele traject is mijn unieke Leefstijl Kubus Methode! De kubusvlakken staan symbool voor een aantal leefstijlgebieden of levensterreinen. Hierin gaan we intensief mee aan de slag. Sommige vlakken zijn prima in orde. Daar waar geen verandering nodig is, doen we dat ook niet. Andere vlakken verdienen meer aandacht. Die diepen we uit.

Daarnaast werk ik graag samen met externe professionals. Zo kan het zijn dat jouw zelfvertrouwen en eigen waarde een boost mag krijgen. Een kleurexpert laat jou weer stralen, én niet alleen aan de buitenkant! Mag jij meer gaan voelen, dan onderga jij een fijne HSP-masssage. Is actieve beweging een groot aandachtspunt, dan vlieg ik een fijne personal trainer in die jou leert hoe jij letterlijk in beweging kan komen en blijven. Ik stel een volledig op maat gemaakt traject voor jou samen , met maar als één doel: JIJ en jouw stappen naar JOUW2.0!

Ook de EMB bloedtest is onderdeel van jouw traject. Klik hier voor meer info over deze test zelf. De resultaten uit deze test vormen de basis van een voor jou op maat gemaakt Leefstijl Advies Plan. Allemaal handvatten om goede voedingskeuzes te maken én om te weten waar mogelijke klachten vandaan komen die je met jouw keuzes kan verhelpen.

Dit traject is er volledig opgericht om in contact te komen met dat wat jou tegenhoudt om je energiek te voelen. Je wilt af van dat korte lontje richting je partner, kinderen of omgeving. Je wilt je krachtig voelen. Jij mag gehoord en gezien worden. Met een variatie aan praktische doe-oefening kom jij ècht waar je wilt zijn.


Voel je je aangetrokken tot een 1- op 1 TRAJECT met mij?
Plan dan een belmoment,  klik hier. We bespreken dan samen jouw trajectmogelijkheden.

Je krijgt geen spijt van deze investering in jezelf.
Ik hoor én ontmoet je graag!

Liefs,
Karin

WAT LEVERT DIT TRAJECT MIJ OP?

♥ Inzichten in wie je bent én wat jij wilt!
♥ Je hebt veel om gelukkig en dankbaar voor te zijn, maar je voelt ’t niet. Na dit traject weet jij wel beter!
♥ Gezondheidswinst; jij weet hoe je jezelf kunt bijsturen qua voeding, beweging en je mindset!
♥ Rust, vrijheid en ruimte; jij kunt de ballen die jij hoog wilt houden relaxt beheersen!
♥ Balans in je leven, in alles wat je doet!
♥ Tijd voor jezelf zonder schuldgevoelens!
♥ Meer energie en kracht!
♥ Jouw stralende zelf; JOUW2.0!

Elke ViaVanI-aanbod vindt plaats in De Koffietuin in Oudelande, in een tuinwoning.
Een sfeervolle locatie in een huiselijke sfeer.
In de herfst en winter brandt de houtkachel en in de lente/zomer geniet je van al het moois wat daar groeit en bloeit.
Tijdens onze trajectsessie ontmoet ik je van 10.00 – ca. 11.30 uur of van 13.00 – 14.30 uur. Het is niet alleen een praatsessie. We gaan ook praktisch aan de slag. Elk moment dat we elkaar zien maak ik de sessie speciaal en ga je zeker niet met lege handen naar huis.