Afvallen, alsjeblieft kap er mee!

<![CDATA[

FOCUS jij op afvallen? Laat jij de weegschaal LIJDEND zijn?

Stop hier, alsjeblieft, mee! Ik gun je deze LIJDENSWEG oprecht totaal helemaal niet!

Diëten.

Afvallen kan iedereen. Een bepaalde tijd de focus op een (crash) dieet. Ik ken ’t als geen ander. Alle diëten die er zijn ken ik én heb ik gedaan. Van het brooddieet, 1000 punten dieet, Weight Watchers, Ahorn/citroensap dieet, Herbalife- en Cambridge shakes, Hartstichtingdieet tot consulten bij diëtisten en een voedingspsycholoog. Ik liet zelfs een maagballon plaatsen. Het werkte, zeker. Allemaal stuk voor stuk. Viel er mee af, soms zelfs meer dan 30 kg. Keerzijde: het kostte me klauwen vol met geld én daarnaast ook nog eens frustratie met als gevolg nog meer kilo’s aankomen dan ik was afgevallen.

Focus.

Nee, ik weet uit meer dan 25 jaar ervaring, dat de de focus niet op die weegschaal mag liggen! Alles wat je aandacht geeft groeit. Als jij die weegschaal aandacht geeft, groeit dat getal op de langere termijn! Geloof me.

Focus op een STERK en GEZOND LICHAAM, pas je leefstijl aan door naar je voeding te kijken en voor gezonde (orthomoleculaire) voeding te kiezen, je beweging te optimaliseren en je mindset op orde te krijgen. Want je kunt nog zoveel kg’s afvallen maar als jij jouw “issues” niet bekijkt, doorleeft omarmt, staat dit jouw lijf in de weg om af te vallen.

Pas toen ik besefte dat ik door mijn dieetverleden mijn hormoonbalansen en systemen danig had verpest en in een disbalans had gebracht besefte ik dat het anders moest. Ik ging anders sporten, trakteerde m’n lijf dagelijks op gezondere voeding. Stap voor stap. En ik voelde m’n lijf transformeren Het werd en wordt nog steeds sterker. En weet je, het wordt strakker en strakker. Stap voor stap.

Weg met die weegschaal!

OK, maatje 38 ga ik niet (meer) bereiken. Maar weet je dit lijf is sterk, krachtig en energiek. En ik, ik ben gelukkiger dan ooit in én met dit lijf. Ik stap door en weet als geen ander dat dit DÉ weg is om gezond, gelukkig en vitaal oud te worden.

Stap je met me mee, WEG VAN DIE WEEGSCHAAL?

Liefs, Karin

 

 

 

]]>