Feel You Inner Nature (YIN) Retreat

Een weekend tijd voor JOU

YIN lessen

Creative sessies

Buiten zijn

11-13 oktober

Van 11 – 13 oktober neem ik je mee naar Oisterwijk voor een retreat dat je verleidt tot nadenken en bezinning. Heb je genoeg van alle onrust en gepieker in je hoofd? Wil je niet langer overhaasten en ‘strijden’ om alles voor elkaar te krijgen. Dan is het wellicht tijd om je denken opnieuw met je gevoel in verbinding te brengen!

We verblijven met een groep van minimaal 9 en maximaal 12 deelnemers in Retraite de Logt, De Logt 3A in Oisterwijk, Noord Brabant, op een half uurtje rijden vanaf Eindhoven. Deze locatie is tijdens deze dagen helemaal voor ons gereserveerd. Aan het einde van de vrijdagmiddag word je hartelijk ontvangen. Je krijgt dan de gelegenheid om jezelf alvast te installeren in je de comfortabele eenpersoonskamer met uitzicht op de Kampina. Wanneer iedereen aanwezig is zullen we samen de retreat openen, waarna we gezamenlijk gaan genieten van onze eerste lichte maaltijd. Na het diner gaan we van start met het programma.

Programma

Het programma mag zich nog verder vullen. Maar er zal veel aandacht zijn voor Jou & YIN, lichaamswerk, creatieve sessies/opdrachten, buiten zijn en mee bewegen met dat wat nodig is om jou een transformerend weekend te geven.

De komende periode wordt gewerkt aan het programma tot stand brengen en de daarmee gepaard gaande investering.

Alvast op de wachtlijst?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle informatie en de mogelijkheid om je direct definitief aan te melden? Plaats je dan via onderstaande knop alvast op de wachtlijst.