Geef ’t kind een ijsje!

<![CDATA[

Geef ’t kind een ijsje!
En, ze is stil.

Eropuit!

Ik was er even op uit deze zomer.
Vier nachten, vijf dagen samen toeren met de motor. Heerlijk! Veel, alles is onmogelijk, loslaten en alleen maar even met elkaar en de omgeving die er is zijn. Je kunt me niet gelukkiger maken. Trekken, reizen, eropuit, vrij-zijn. Geef ’t een naam. Dit past me als een perfect zittende jas!

Wat trekt me hierin?

Vrijheid, nieuwe omgevingen die m’n zintuigen prikkelen, mijn lijf én geest voedden. In het verleden onbewust gezocht, maar nu zoek ik dit meer dan bewust op. Het maakt me zoveel “rijker”, blijer, en energieker. En, daar hoef ik ècht niet de oceaan voor over te vliegen als je dat misschien denkt. Deze low-budget vijf dagen zijn me ook weer enorm dierbaar.

Mijn “klein meisje” ontdekt de wereld!

In mijzelf zit een klein meisje dat wilt ontdekken. De wereld om haar heen wilt leren kennen. Zichzelf meer en meer wilt leren kennen. Het speelse komt steeds meer naar boven. Het heeft er altijd gezeten maar door opvoeding en het opgroeien in het leven wordt een klein meisje soms beperkt en “ingeslikt” om niet meer gehoord te worden. Ik was m’n kleine meisje lange tijd kwijt. En ik zie bij alle vrouwen die ik ontmoet in mijn aanbod dat zij zichzelf én het kleine meisje in zich zijn kwijtgeraakt. Zonde!

Je innerlijk kind (of kwetsbare kind) of zoals ik ’t noem: jouw kleine meisje bestaat uit al je kinderlijke gevoelens, instincten en intuïties, energie en creativiteit. Dit alles is je magische en spelende zelf.

Onverwerkte (vaak onbewuste) gevoelens en emoties uit je kindertijd spelen nu nog vaak een rol, en bepalen voor een deel je leven. Je leert je aanpassen en je werkelijke gevoelens uit je niet meer.

Ik heb daar jaren lang best wel mee gestruggeld. Ik wilde er wel over praten, m’n gevoelens uiten of whatever maar voelde aan alles in mijn omgeving dat dit niet wenselijk was, dus slikte dit sensitieve meisje alles in.

Maar door je af te sluiten voor pijnlijke emoties, sluit je jezelf ook af voor emoties van vreugde, spelen, blijheid, warmte en geborgenheid, veiligheid en liefde!

ViaVanI zoekt “jouw meisje”!

Dus met deze wijsheid, die ik zeker aan jou doorgeef in mijn trajecten en waarmee ik mooie resultaten zie ontstaan, dook ik op een overheerlijk bak met twee bollen ijs (snickers- en yoghurt-amarene smaak) én slagroom.

Het kleine meisje op de eerste foto hierboven kon zich niet gelukkiger voelen: eropuit en vrij-zijn met een verrukkelijke bak vol met gelukscalorieën die ik “plak aan mijn dijen en billen”. Je hoorde haar even niet want, “Geef een kind een ijsje en het is stil!”

Ook jouw kleine meisje met je huidige JOUW2.0 willen herenigen? Ik kan je er zeker bij helpen. Weet dat het je leven verandert, positief!

Liefs, Karin

]]>