Ik leef ècht!

“Ik heb ’t idee dat je nu veel meer leeft. Iets wat ik eigenlijk best wel eens mist” : zegt een ex-collega waar ik me altijd mee verbonden heb gevoeld. En, die ook na het sluiten van deuren nog steeds in m’n leven is gebleven.

Deze woorden klinken na. Ik besef dat dit ook zo is. Ik voel dat ik LEEF!

Onbewust ben ik hier altijd naar op zoek geweest. LEVEN ZOALS IK HET WIL. Nee, dat is verre van egoïstisch!

Leven omdat je voelt of vindt dat je ouders het zo willen. Of, dat je voelt dat je leidinggevende, collega, vriendin, partner of je kind het zo wilt. Dát vind ik met de wijsheid van nu pas egoïstisch, bezien vanuit de ander. De ander of die omstandigheden beseffen niet wat ’t met je doet: een leven leven wat je niet past!

Na het sluiten van de deuren bij mijn vorige werkgever kwam ik tot de conclusie dat ik wil LEVEN. LEVEN op een wijze die mij past, met respect naar mijn omgeving maar waarbij ik mezelf niet meer aanpas. Ik beweeg mee met dat wat er is op mijn manier. Ik bewaak mijn eigen grenzen. Ik plaats mezelf niet meer in een corset van veiligheid, omdat het zo hoort, angst of andere belemmerende overtuigingen. Ik geniet en doe alleen dingen waar ik energie van krijg en die m’n energie doet stromen!

Ik leef.
Ik doe dingen met en vanuit liefde en plezier. Alleen IK kan er voor zorgen dat ik LEEF. Niet de ander, mijn omgeving of mijn omstandigheden.

Ze heeft gelijk: ik straal uit dat ik leef. En dat is onlosmakelijk verbonden met mijn missie:

“Ik wil dat iedereen lekker in zijn vel steekt en gezond oud wordt. Dit kun jij bereiken door actie te nemen op de pijlers voeding, beweging en mindset.”

Doe met me mee.
LEEF JOUW LEVEN.
Geef je omstandigheden niet de schuld. Kom in actie. LEEF!

Leven we samen het leven!

Liefs, Karin

]]>