Ik MOET happy zijn!

<![CDATA[

Daar zat ik.
Tegenover een therapeut.
Ik wist niet wat er met me was.
Maar iets voelde niet goed.

Processed with VSCO with g3 preset

Ontwikkelingsproces; van mij én ook het jouwe?

“Ik MOET me gelukkig voelen. Heb een heerlijke man en fijn huwelijk, ècht! Twee gezonde zonen die het goed doen. Een baan. Een eigen huis. Ik woon op een leuk dorp. Een fijn sociaal netwerk. Ik sport. Ik ben gezond (met wat overgewicht). Ik doe leuke dingen.” Maar…..
“Ik voel me niet gelukkig” en de tranen stroomden over mijn wangen. Wát bezielde mij nu weer? Ik wist dat ik gevoelig was, maar waarom huil ik nu om iets wat ik niet weet.

Mijn ontwikkelingsproces startte daar, ca. twintig jaar gelden. Net dertig jaar; ik had een gezin draaiende te houden, met kleine kids en wilde alles en iedereen tevreden stellen. Ik vergat totaal mezelf!

Stop! Doe er wat aan.

Herken je je in de situatie die ik je schets?
Alsjeblieft, doe er wat aan en blijf er niet zoals ikzelf té lang mee rond lopen. Heb je niks aan, je kids niet, je partner niet, niemand niet!

Hoe? Alle antwoorden draag je al bij je. Zet de eerste stap en vanzelf blijf je stappen zetten. Je gaat je vrijer voelen. Durft voor jezelf te gaan staan. Je eetpatroon pak je stap voor stap aan. Je leeft gezonder. Je bent een leukere moeder en wordt steeds meer en meer jezelf: een leuk energiek mens!
Dát ben jij toch?

 

TIPS voor verandering
Hierbij Mijn 3 TIPS hoe je dit kunt aanpakken en jij je stappen zet naar je weer GOED met jezelf en je LEVEN voelen!

  1. Zeg JA tegen JEZELF. Word je ervan bewust dat je jezelf niet OK voelt met de situatie ondanks dat de norm is dat je wel gelukkig moet zijn. Het is de wereld om je heen die dit van je verlangt. Maar wat WIL JIJ?
  2. Onderneem ACTIE. Als je niks doet, verandert er niets en krijg je wat je altijd kreeg! Wat dan? Dat ligt aan je situatie maar weet dat zonder actie vanuit en door jezelf er niets wijzigt!
  3. VRAAG HULP. Nadat ik 30 jaar geleden tegenover deze therapeut zat heb ik altijd vertrouwenspersonen in mijn leven gehad waar ik op terug kon vallen. Of mensen die me begrepen en mij stimuleerden. En nee, hulpvragen is niet zwak! Hulp vragen is een teken van KRACHT!

Hoe jou leven kan veranderen

Alle vrouwen die bij mij in een traject, 1op1 dag of training zaten hebben deze drie stappen doorlopen. En ik, ik begreep hen en jou als geen ander. Ik heb deze weg ook afgelegd. En al deze ervaringen neem ik met me mee. Wil je meer weten over het aanbod wat jouw leven kan veranderen? Neem hier een kijkje.

Ben jij zo’n vrouw die voor zichzelf kiest op weg naar GOED LEVEN?

Processed with VSCO with g3 preset

Liefs,
Karin

]]>