JAARcoaching

Ik leer je JOU kennen.
Ik leer jou je LICHAAM kennen.
Ik leer je er naar te LEVEN.
Ik leer jou van JOU en je LIJF te houden.
Hoe? Door jou de juiste ZELFZORG en ZELFLIEFDE te laten inzetten via
duurzame veranderingen in jouw eet-, beweeg-, denk- en onstpan/slaappatronen duurzaam te veranderen.

“Been there, done that”, wees welkom!

 

 

 

LIEFLIJF | LIEFJIJ

#Van BALEN naar STRALEN

Jij wilt verder. Jij verlangt naar meer. Niet naar meer materie. Maar naar meer levensinvulling. Meer GROEI. Meer GEZONDHEID. Meer werk- en vooral levensGELUK. Ik snap dat als geen ander. Zo ben ik ook ooit gaan stappen en ervoer ik dat gezondheid een aaneenschakeling is van bewustwording, ondersteuning van iemand met kennis van zaken en je eigen diepgewortelde motivatie om meer uit jezelf te halen door aan jezelf en je gezondheid te werken. Winst op alle fronten van het leven! En weet je, daar ligt juist mijn kracht. Ik heb mijn eigen belopen weg. En die weg is met kennis en kunde door diverse opleidingen onderbouwd. Het mooie van het leven is dat ik je dit door mag geven. Zodat jij het ook weer door kunt geven.

Coaching is (gelukkig!) bewezen, een trend. Het groeiende aanbod coaches duidt op een taboe dat doorbroken is: hulp vragen. En dat is lang moeilijk geweest voor heel veel vrouwen! Nu, zijn er meer en meer vrouwen die hulp zoeken want meer en meer vrouwen weten inmiddels dat ze er alleen niet zo snel uitkomen. Hulp en ondersteuning is niet zwak. Integendeel dat is juist jouw (levens)KRACHT die je verder brengt!

Wat mag je verwachten van mijn JAARcoaching

Een holistisch traject van 12 maandelijkse telefoon- of zoomsessies en een holistisch bloedtest die deels wetenschappelijk en deels energetisch (holistisch) is opgebouwd. Een praktisch en fijn middel om disbalansen, verstoringen en problemen in jouw lichaam aan te tonen. Verbanden te leggen. En deze via jouw persoonlijke orthomoleculaire adviesleefplan als fundament onder jouw jaarcoaching te leggen. Jij kunt mede vanaf hier je gezondheid, je energieniveau bijsturen door balans te creëren in je fysieke-, mentale-, emotionele-, energetische- en spirituele lichamen. 

Ik werk holistisch. Ik zie jou en je lichaam als een geheel. Voeding, beweging, mindset met denken/gedachten, ontspanning en slaap kun je allemaal niet los zien van elkaar. Elk terrein is een radar in het grote gezondheidsgeheel. Ik durf dus buiten kaders te denken en JOU ècht te zien zoals je bent. Zo creëer je optimale gezondheidswinst.

Inhoud:

  • Maatwerk en persoonlijk.
  • Maandelijks een telefoon of online zoomsessie van ca. 1u.
  • Elke maand een ander thema, 12 maanden lang.
  • Uitgebreid orthemoleculair adviesleefplan met brede OERsterk leefrichtlijnen.
  • Praktische tips en tools, opdrachten, meditaties
  • Dagmenu’s via Menuut.nl 
  • Bloedonderzoek, materialen en laboratoriumuitslag.
 
  • Een jaarlang tussen de sessies door mijn persoonlijke ondersteuning. Hoe fijn, ik loop mee in je leven en je kunt op mij terugvallen. 
  • Jij leert alles van mij over voeding, beweging, mindset, ontspanning, jouw echtheid en hoe dit in te zetten en te gebruiken op jouw manier met als focus duurzame leef- en gedragsveranderingen.
  • BONUS: gratis e-gids: praktische gids LiefJIJ – “dichter bij jezelf komen – ” t.w.v. € 17,95
 
 
  

Praktisch, persoonlijk, begrijpelijk! Ik ben er voor jou.

Mijn ervaring is dat dit JAAR gezondheidscoaching jouw veel brengt. Wat? Alle vrouwen die je voor gingen ervaarden klachtenreductie, een minder kort lontje, rust en balans, meer energie en gezondheidswinst overall. Ik ben van het praktische, het positieve, het er voor gaan. En dat het blijvend geïntegreerd wordt in jouw leven. Dat doe jij! Ik ondersteun je met wie ik ben en mijn kennis plus een persoonlijk op maat gemaakt adviesleefplan. Alles in Jip en Janneke taal met als doel balans in jouw vijf lichamen (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel) creëren.

Investering? 

Neem vrijblijvend contact met mij op om een voorstel voor jouw investering in een leven met meer Groei, Gezondheid en Geluk te ontvangen. vullende verzekering.

RECENSIES

Mijn persoonlijke plan vanuit de holistische bloedtest bood mij tijd om aan mezelf te werken, inspiratie op te pakken voor mij als niet-keuken-prinses, kennis om nog meer uit mij te halen én gericht met mezelf + voeding, beweging, mindset en zeker ook mijn ontspanning aan de slag te gaan. Daarnaast waren de maandelijkse gesprekken zo waardevol. Ik ben een totaal andere vrouw, die veel positiever en gelukkiger in het leven staat.

~ Marianne ~. 

Zo dankbaar dat ik mezelf dit gunde. Een jaar lang de focus op mezelf. Een fijne check-up van mijn lichaam, brein, hormonen en geest. Ik dacht goed bezig te zijn. Ben ik ook. Maar door dit alles. Met de heerlijke eenvoudige duidelijke uitleg van Karin, de enthousiasmerende gesprekken, weet ik dat ik toch nog veel meer in me heb dan ik dacht. Ik doe meer. Ik vind veel meer leuk. Ik geniet meer. Mijn energie is totaal veranderen. Bij twijfel, zeg ik doen!

 En aangezien ik al wat ouder ben, ben ik hier enorm dankbaar voor. 

~ Corry ~

Ik heb al heel wat gedaan aan coaching, training en gezondheidsontwikkeling. Maar dit gezondheidstraject. In 5 woorden: Focus | Herpakken | Vooruitkijken | Zelfliefde | Aanscherpen.

~ Cherinda ~