Jij, Jezelf & dé eerste stap naar JOUW2.0

<![CDATA[

Mijn workshop om je kennis te laten maken met JOUW2.0 is altijd een feestje! Op woensdag 30 januari mocht ik in de Jachthut @ De Koffietuin in Oudelande 9 vrouwen ontmoeten die nieuwsgierig waren, die graag naar zichzelf wilden en durfden te kijken, die geïnspireerd wilden raken door mijn workshop. Ik heb er enorm van genoten; kijk er met een fijn gevoel op terug en mooie recensies en feedback mogen ontvangen.

JOUW2.0
Wat is eigenlijk JOUW2.0. Nou, dat vertel ik je. Ik gun iedereen, dus jou, een energiek en krachtige versie van jezelf. Waarom? Uit eigen ervaring. Jarenlang leefde ik op een naar ik dacht fijne automatische co-pilot. Had ik alle redenen om me goed te voelen (lees: een fijn huwelijk, een prettig koophuis, twee gezonde jongens, een baan, een sociaal netwerk) maar ik voelde dit diep van binnen niet. Toen ik dit eenmaal had uitgesproken, jaren terug, zittend tegenover mijn reiki-therapeut, vloeiden er tranen en besefte ik dat er iets moest veranderen. Zij was een van de eerste vrouwen die mij liefdevol een duwtje gaf om in actie te komen. Aan mezelf werken, mezelf activeren om stap voor stap dichter bij mezelf terug te keren waar ik toch heel erg ver door mijn omgeving, door mijn opvoeding, door de omstandigheden, door mezelf vandaan was gestapt. En dat terugkomen bij mezelf, mezelf weer (her)vinden;  mijn echte authentieke zelf , zeg maar wie ik van nature ben, die noem ik JOUW2.0. Jarenlang heb ik gezocht, viel ik en stond ik weer op, kwam ik stapjes dichter bij dié versie van mezelf, mijn JOUW2.0. Die versie van jezelf is degene die je oprecht bent. In je kracht, doen wat dicht bij je ligt, stappen zetten op een weg die voor jou gereserveerd is. Voor een ieder weer anders. Maar ten allen tijden levend vanuit je hart, vanuit jouw enthousiasme en energie. Verbonden met iedereen en alles om je heen.

Terug naar de workshop. Ik wil dat deze workshop een verwennerij is. Dat de deelnemers het gevoel krijgen dat ze daadwerkelijk welkom zijn. Ik wil ze inspireren en elke deelnemer gun ik oprecht een dosis extra energie en kracht én (mogelijk) die eerste of meerdere stappen erbij op weg naar hun JOUW2.0.

Wat doen we zo’n avond. Bij binnenkomst staan de goodiebags met persoonlijke touch klaar om iedereen welkom te heten. We genieten even van koffie met lekkers, maken naambordjes en verneem ik graag wat maakt dat ze hier zijn en welke verwachtingen ze van deze avond hebben. Altijd fijn om van elkaar te weten.

Aan de slag met: JIJ nu, JOUW2.0, waar sta ik nu en wat wil ik, dromen/wensen en verlangens @ een visionboard, aan de slag met wat je energie geeft en opslurpt, ervaringen delen, gezelligheid ……… en dat wat gedeeld wilt worden.

Ik heb een passie: ik gun iedereen dat hij/zij lekker-in-het-vel-steekt en stap voor stap bereik ik steeds meer mensen, met name vrouwen, die hier naar verlangen. Die ook energiek en in hun kracht in het leven willen staan. Wil jij dat ook, weet dan dat je ontzettend welkom bent op deze workshop en laat mij je inspireren een of meerder stappen te zetten naar JOUW2.0.

Meer info: klik hier

]]>