NEE tegen gezondheid, JA tegen een wasmachine!

<![CDATA[

Wat maakt toch dat mensen NEE zeggen tegen hun gezondheid?

Drie vragen. Ik ben benieuwd wat jouw antwoord is?


1. Als je auto na een Apk-keuring gerepareerd moet worden, twijfel je dan om de factuur te betalen?
2. Als je wasmachine stuk gaat, laat je het dan zo?
3. Als je laptop er de brui aan geeft, aarzel je dan om een nieuwe aan te schaffen?
Ik denk dat het antwoord op al deze vragen NEE is!

Hoeveel is het jou waard om je gezond, energiek en lekker-in-je-vel te voelen? Gezond oud te worden, je kids te zien opgroeien, te doen wat bij je past, relaxt je dagen door te brengen, op jouw gewenste (werk)plek te zijn, te doen wat bij je past. Kortom: te LEVEN zoals JIJ voelt dat je wilt leven!

Ik ervoer recent nog dat een vrouw zichzelf minder waard vond dan die auto, wasmachine of laptop. Als deze stuk zijn, is er onmiddellijk een andere, ondanks de kosten die dit met zich meebrengt en hoe je er financieel bij zit. Prioriteiten stellen en voor jezelf durven kiezen, is alleen weggelegd voor jou die dit aandurft. En deze vrouw durfde niet! Jammer!

IK LEEF! Hiervoor investeer ik goed.
In mezelf als allereerste.
In energie, middelen, mensen én geld.
En die investering die loont.

Energie. Rust. Balans. Doen wat bij me past. Een enthousiaste en bevlogen ik. Die alles wat er op haar pad komt aan kan; de leuke én de minder leuke dingen. En weet je: durven investeren in jezelf, ondanks de (financiële) angst die daarbij om de hoek komt kijken brengt JOU dat wat JIJ WENST!

Kijk om je heen.
Niks is zeker in het leven.
Leef en voel jouw energie en kracht.
Kom in actie!


Zeg jij JA of NEE
……….. tegen jezelf en je gezondheid?

Als je NEE zegt, bel me dan niet en accepteer je ongemakken. BAM!

Bij JA, dan gun ik jou jouw weg naar je energieke en vitale toekomst.
Met of zonder mij!

Liefs,
Karin

]]>