Over mij

Ik ben Karin van Iersel-Pikaar. Moeder, partner van maar bovenal

een enthousiaste, sportieve, gevoelige, reislustige en overal voor in te krijgen vrouw met het bouwjaar 1970. Ik heb twee prach- tige zonen aan deze wereld toe vertrouwd. Woonachtig in Ovezande, een klein maar fijn dorp in de prachtige Zak van Zuid-Beveland in Zeeland.

OVER MIJ

Ik heb een missie: ik wil dat iedereen lekker-in-zijn/haar-vel-steekt. Uit ervaring weet ik hoe het voelt om ontzettend diep te zitten of zo hard te vallen dat je eigenlijk niet wilt opstaan. Door toch in actie te komen is het mogelijk om de krachtige en energieke versie van jezelf te (her)vinden, JOUW2.0. Ik wil oprecht dat jij gezond en vitaal oud wordt. Maar, daar mag jij voor in actie komen!

Hoe? Door naar jezelf te leren kijken.

Ik ben van mening dat een holistische benadering jou brengt waar jij wilt zijn. Dit betekent dat je

 • jouw voeding,
 • jouw beweging en
 • jouw mentale gezondheid niet los van elkaar kunt zien.

Een balans in voeding, beweging en je mentale-zijn brengt jou een energieke en positieve levensinstelling. Zo wordt jij gezond en vitaal oud!

Jij wilt stappen zetten?

Ik help je graag vanuit mijn levenservaring mét mijn kennis en kunde vanuit mijn erkende opleidingen (zie verderop) op weg naar JOUW2.0.

Ik leef ècht! 4

Wie ben ik?

Ik ben Karin van Iersel-Pikaar. Moeder, partner van maar bovenal
een enthousiaste, sportieve, gevoelige, reislustige en overal voor in te krijgen vrouw met het bouwjaar 1970. Ik heb twee prachtige zonen aan deze wereld toe vertrouwd. Woonachtig in Ovezande, een klein maar fijn dorp in de prachtige Zak van Zuid-Beveland in Zeeland.

Mijn werkzame leven startte ik als administratief medewerkster en directiesecretaresse in de commerciële wereld. Na 16 jaren kwam ik door een reorganisatie in de Zorg- en Welzijnssector terecht die mij past als een jas. De laatste (bijna) 10 jaren, tot en met 1 mei 2019, werkzaam geweest bij de gemeente Borsele en heb daar de kansen gepakt om mezelf persoonlijk- en zakelijk te ontwikkelen via VrijwilligersHuis Borsele en Borsele Beweegt. Dit resulteerde tot het opzetten van mijn praktijk ViaVanI (9-11-2018 geregistreerd bij de KvK) en volledig voor het ondernemerschap te gaan vanaf 1 mei 2019.
Mijn missie is brandend, ik wil maar een ding en dat is dat ik ook jou mijn power gun!

Wil je mij beter leren kennen, volg me dan op mijn social media kanalen (klik op de iconen onderaan deze pagina). Ik ben ervan overtuigd dat je dan leest, ziet en voelt wie ik ben. Ohja daarnaast ben ik dol op onze wereld en reis ik graag. Mijn reisavonturen deel ik met jou via mijn reisblog. klik hier

Liefs,
Karin

Scholing/opleidingen

 • Ortho Health Foundation (orthomoleculaire voedingsleer, orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur). Augustus – December 2018 en opleiding om EMB (bloedtest) te mogen afnemen. April 2019
 • Total Health Academy (Medische basiskennis, incl. psychosociale kennis). September 2017 – Juli 2018
 • Sonnevelt Opleidingen (vitaliteitscoach: beweegcoach, mental coach en stresscounselor). November 2015 – Juli 2017
 • Edudelta (vakopleiding bloemsierkunst).
 • Stichting Teachers (Schoevers).
 • Christelijk Lyceum voor Zeeland (HAVO)

Werkervaringen

 • Gemeente Borsele (leefstijlcoach Borsele Beweegt).
 • Gemeente Borsele (allround medewerkster VrijwilligersHuis Borsele)
 • Via Zorg (secretaresse)
 • Carels Goes B.V./HERO/CSM (management secretaresse)
 • Krijn Verwijs B.V. (administratief medewerkster).