Over mij

Ik ben Karin van Iersel-Pikaar. Moeder, partner van maar bovenal

een enthousiaste, sportieve, gevoelige, reislustige en overal voor in te krijgen vrouw met het bouwjaar 1970. Ik heb twee prach- tige zonen aan deze wereld toe vertrouwd. Woonachtig in Ovezande, een klein maar fijn dorp in de prachtige Zak van Zuid-Beveland in Zeeland.

OVER MIJ

Ik heb een missie. Ik gun mezelf en jou persoonlijke groei, gezondheid en werk- en vooral veel levensgeluk. Jouw en mijn geboorterecht om een fijn, goed en gezond leven te leven. Maar uit ervaring weet ik dat dat niet vanzelf komt. Ook ik heb mezelf hervonden na een jarenlange struggle met mijn lichaam. Na een haat-liefde verhouding met eten en sporten. Ik heb, zeg maar, een bingo-kaart vol aan diëten. Noem er een. I did it. Tot aan het plaatsen van een maagballon aan toe. En een maagverkleining? Daar ging mijn fantastische man voorliggen. Ik mocht veel. Maar snijden in een gezond lichaam dat niet. En tot op de dag van vandaag ben ik hem daar altijd dankbaar voor.

Ik ben gaan onderzoeken, onbewust, hoe ik dan groei, gezondheid en geluk duurzaam kon integreren in mijn leven. En ik kan je zeggen. Wat een reis is dat geweest en nog. Als sensitieve vrouw die zich ongelooflijk had aangepast aan de omgeving, aan anderen, aan “hoe het hoort” wist ik niet meer wie ik was, waar ik energie van kreeg, wat ik überhaupt met mijn leven wilde. Dat, dat is de basis van alle opleidingen die ik heb doorlopen. En dat in combinatie met mijn levenservaring ben ik gekomen tot wie ik nu ben. Lees dit op de homepage, klik hier

Door naar mezelf te leren kijken. Veel in mezelf te investering. Van reiki-behandelingen tot coachingstrajecten. Elke keer een stapje en/of laagje verder in mijn bewustzijn, in mijn lichaam, in mijn Zijn.

Ik heb een holistische kijk op gezondheid en het leven. Je kunt jouw vijf lichamen, die elk menselijk wezen bij zich draagt, niet los zien van elkaar. Fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. Op deze terreinen heb ik opleidingen gevolgd en mezelf ontwikkeld. Ik ben dus jouw all-in-one pakket. Unieke coaching die je nergens anders tegenkomt. Maar dat is altijd. Want elke mens, elke coach/therapeut, dus ook jij en ik zijn UNIEK!

Opleidingen
De afgelopen 10 jaren heb ik de volgende opleidingen doorlopen: beweegcoach, mental coach, stresscounselor, vitaliteitscoach, medische en psychosociale basiskennis, orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur, EMB therapeut, Yin Yoga Anatomy en Meridians Teacher, Yin Therapeut.

Maar ik ben van mening dat een papiertje niets betekent als je als ‘coach’ niet voorleeft wat je de ander wilt aanreiken. Ik ben dus van “Walk Your Talk”, alles wat ik aanreik heb ik zelf gedaan of doorlopen. Dan pas kan ik het vanuit mijn Zijn aan jou doorgeven.

Ik ontmoet je graag, als jij ergens een JA voelt. Want dan, dan weet je dat je bij mij aan het juiste adres bent.