PLANTBASED KookWorkShop!

vrijdag 30 september of vrijdag 21 oktober
 

Ga jij mee op een inspirerende reis naar puur en authentiek eten? Leer healthy, plantbased koken. Pure, biologische, onbewerkte ingrediënten zodat je het beste uit je voeding haalt.

Ik geef 2 plantbased kookworkshops. Althans. Eva van Retreat Food geeft ze en ik initieer het vanuit mijn netwerk omdat haar koken jou (en mij) zuivert, heelt, geneest. Haar maaltijden waren zo fijn, dat ik dit oppak om jou er in mee te nemen. Laat lekker en goede voeding je medicijn zijn!

WAT LEER JE ALLEMAAL IN DEZE WORKSHOP?
Je leert over de kracht van onbewerkte, plantaardige voeding. We maken heerlijke maaltijden & snacks met alleen maar biologische producten van de beste kwaliteit. Vrij van geraffineerde suikers, glutenvrij en zuivelvrij! Daarbij krijg je nog een geweldige goodiebag mee vol recepten, een wekelijkse voedingskalender en andere leuke hebbedingen.

Na deze dag ga jij naar huis vol met ideeën, technieken én recepten om de shift te maken, op jouw wijze, naar een gezond(er) voedingspatroon.

VOOR WIE
Voor iedereen die geïnteresseerd is in voedende voeding.
Voor iedereen die een start of verdieping wilt maken in zijn eet- en kookstijl.
Voor iedereen die kennis wilt maken met plantaardig koken.
Voor iedereen die worstelt met gezonder koken maar niet weet hoe.
Voor iedereen die zich geroepen voelt mee te gaan.

WAAR?

  • Lith, Noord Brabant in de keuken van Retreat Food (carpoolen of op eigen gelegenheid).
  • 30 september of 21 oktober.
  • 00 – 17.00 uur
  • Minimaal 4 en maximaal 6 personen.

PRAKTISCH?
Je leert 2 maaltijden en 2 snacks te bereiden die we aan het einde samen op eten. Je krijgt veel tips en trucs om het onbewerkt koken makkelijker te maken. Je gaat met meerdere recepten én een voedingskalender naar huis. De kennis die Retreat Food met je deelt is de ViaVanI kijk op voeding. Een combinatie van puur en plantaardig eten, Chinese geneeskunde en Ayurvedisch. Lekker. Smaakvol en alles om je gemotiveerd te houden om jouw gezonde eetpatroon te starten, te verdiepen en duurzaam te laten zijn.

Investering: € 110,- (incl. alle materialen, voeding, en dat wat je mee naar huis krijgt).

Gun jij jezelf dit?
Ga mee met mij. Ik ben er beide dagen bij.
Genieten van hoe jij jezelf (en je omgeving) de heerlijkste gerechten kunt voorschotelen en die ook nog eens fantastisch zijn voor “Body & Mind”. En deze opgedane kookkennis niemand je meer afpakt.

Ik heb er zin in!
Jij ook? Meld je aan via de socials, een appje 06-10401698, een email naar karin@viavani.nl of vul het contactformulier in. Zend me je naam, e-mail en (voorkeurs)datum voor jouw deelname. Op volgorde van binnenkomst noteer ik je naam. Vol is Vol!

Kom koken!