Moonlight YIN & Plaete tour

  • Zondag 2 juli
  • Van 19.00 – 23.00 uur 
  • Inscheping: Vanaf 18.30 uur (de boot vertrekt om 19.00 uur.) Meerpaal 20, 4401 KA Yerseke
  • Investering: € 47,50.  Inclusief vaartocht, YIN Yoga les of een educatieve wandeling en mosselmaaltijd. Exclusief drankjes
  • Eigen Yoga materialen meenemen
  • Meld je aan met 2 personen en ontvang een leuke korting! Voor twee personen betaal je € 90,- 
  • Dit alles onder voorbehoud van het weer. We houden je hiervan op de hoogte. 
  • Aanmelden kan tot uiterlijk/op vrijdag 23 juni via onderstaande knop

Wat? Onder de energie en het licht van de volle maan, middenin de Oosterschelde YIN Yoga ervaren. Wandelen over ” De Plaete”, een vaartocht en mosselen eten. Magischer dan dit wordt het niet! 

(kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 1 week voor aanvang)

YE 100

Hoe ziet deze YIN Yoga beleving eruit? 

We varen met de YE100 vanuit de haven van Yerseke over de Oosterschelde richting de droog gevallen zandplaat, “De Plaete”. Tijdens het varen trakteren we je op een heerlijk verse mosselmaatijd terwijl jij kan genieten van het uitzicht. Op de zandplaat aangekomen geven we je omringd door het water een YIN Yoga les van ca. een uur. Een unieke ervaring die je niet wilt missen! 

Je partner of een ander die je mee wilt nemen is van harte welkom om mee te varen. Wil of kan men niet meedoen met de YIN les dan vindt er een interessante educatieve wandeling over de zandplaat en de bodembeleving plaats. 

Voldaan keren we na dit alles en als het water zich weer aandient en wij “De Plaete” moeten verlaten havenwaarts, onder het genot van het (hopelijk zichtbare) volle maan licht. 

Een bijzondere ervaring. Wij hebben er zin in! 

Vaar & YIN of wandel je mee?

Heleen & Karin 

Wie?
Deze avond wordt verzorgd door twee ervaren yoga docenten. Heleen en Karin bundelen de krachten om jou een unieke ervaring te geven op deze zondagavond. 

Karin van Iersel-Pikaar Holistisch Therapeut: YIN Yoga Teacher | Transformational Cupping therapeut | Orthomoleculair gezondheids- en mental coach.
Karin’s missie is zachtheid in de wereld te brengen. Jou vanuit zachtheid je lichaam te leren kennen, er naar te leven, er van te houden en jezelf te zuiveren zodat jij jouw Pure Jij de wereld in laat schijnen door te vertragen, te verstillen. De wereld heeft ook jouw liefdevolle zachtheid nodig. Laten we samen dat ‘ripple-effect’ creëren en de wereld mooier en gezonder kleuren met wie we werkelijk zijn.

Klik hier voor meer info over Karin, haar bedrijf ViaVanI en wat zij doet. 

Heleen Weeland  YIN Yoga Teacher. Yoga, de passie van Heleen heeft haar ertoe gezet om in 2010 Yoga Ganesha op te richten. Haar missie is om de voordelen van yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht hun achtergrond, niveau en ervaring. Als je op zoek bent naar meer balans en welzijn in je leven dan is Yoga Ganesha de perfecte plek om te beginnen. Door deel te nemen aan de community krijg je toegang tot (online) lessen, workshops en evenementen die je zullen helpen je yogavaardigheden te verdiepen en meer innerlijke rust te vinden. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste lessen en evenementen (zoals Yoga op het strand) meld je dan aan voor de Whatsapp groep door een berichtje te sturen naar 06 147 141 69

Wij zien er samen naar uit om je te mogen ontmoeten op zondag 2 juli. Voel je een ja? Wil je jezelf deze unieke belevenis gunnen? Een avond volledig een kadootje voor jezelf? Meld je dan aan.

Namasté,
Heleen & Karin