Transformational Cupping is meer dan cupping

Kun jij luisteren naar je lijf? Stap op die behandeltafel en gun jezelf een frequente behandeling. 

JOUW INVESTERING voor 60-90 minuten mijn volledige aandacht, mijn advies, een transformational cupping behandeling, een hydraterend sapje met iets gezond lekkers om bij te komen bedraagt 100 euro 

Is je leven je lief? 

Yin, Cup en Zuiver jezelf preventief

Meer dan Cupping

Wat ik voornamelijk doe is cupping combineren met manuele therapie, voedingsbegeleiding en gezondheidscoaching vanuit mijn eigen levenservaring en brede kennis als professional. Ik werk efficiënt en resultaatgericht. Met  mijn eigen stijl van behandeling die dus verschillende achtergronden combineert. Met de cup trek ik op je huid de cup vacuüm trek en ga speuren naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen. Deze verzamel je gedurende je leven en zet je vast of hou je vast. Deze opgehoopte ‘ballast’ kan zich over het gehele lijf verspreiden. Heb je fysieke of mentale klachten dan liggen verklevingen en/of opgehoopt afval hieraan ten grondslag.

Het is geen lekkere ontspanningsmassage.Ik manipuleer je bindweefsel en dat is gevoelig/pijnlijk. Maar het is ook een spel tussen jou en mij. Ik bied jou je veiligheid en jij biedt jezelf jouw veiligheid. Je kan nooit meer of dieper dan jij en je lijf aankunnen. Dat is waar ik voor sta.

Voor wie? 

Elk mens is uniek. Elk lichaam is anders. Elk leven is anders gelopen. En een ieder heeft dus intens of minder intens hinder van opgehoopte ‘ballast’, een teveel aan afvalstoffen in je lichaam. Dus als je dit vermindert en uiteindelijk weghaalt krijgt je lichaam weer de vrijheid, wordt het gezonder op alle niveaus, gaat je huid stralen en strakker worden, keert die ‘sparkle’ in je ogen terug, gaat je levensenergie meer en meer stromen en kom je echt letterlijk en figuurlijks anders in je vel te zitten.

Wat ontstaat er als je frequent voor een transformational cupping behandeling komt?  

 • Rugpijn vermindert en/of is verleden tijd
 • Gewrichtspijnen verminderen en/of zijn verleden tijd
 • Minder zware benen
 • Er ontstaat meer souplesse in je lijf
 • Letterlijk en figuurlijk beter in je vel
 • Loslaten van trauma’s en oud zeer
 • Je gaat er jonger uitzien doordat de de doorbloeding van de huid gestimuleerd wordt. 
 • Beter functioneren van je organen
 • Optimalisatie van het zenuwstelsel
 • Verbetering van het lymfesysteem
 • Meer helderheid in je hoofd

Wanneer ik je niet in behandeling neem? 

 • Zwanger of nog borstvoeding gevend.
 • Tromboseklachten
 • Als jij intrinsiek niet gemotiveerd bent en een slachtofferrol aanneemt.
 • Na een operatie is het 6-12 maanden herstellen en dan pas weer cuppen het betreffende gedeelte.
 • Chemopatiënt? 1 jaar na afloop is een behandeling weer mogelijk.
 • Ook keizersnede en/of liposuctie operatie; na 1 jaar ben je welkom

Recensie – december 2022

“Lieve Karin, bedankt voor mijn TC behandeling. Het scheppen van de helderheid, de veiligheid, de gesprekken, het delen van een stukje van jezelf. Ik ben zo dankbaar dat je er bent en dat ik mezelf dit traject van maandelijks een behandeling gun. Het maakt zoveel los. Het is intens. Ik huil en ik voel me ‘on top of the world’ tegelijk. Bijna euforisch zelf. En belangrijk ik voel me fysiek en mentaal/emotioneel zo fijn, stabiel. Dank je wel voor je kennis, je cuppen en je veiligheid.”

Jessica

Recensie – januari 2022

“Karin is een warme vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze legt precies uit wat transformational cupping is en wat het met je kan doen. Ik heb nu twee behandelingen gehad. Ik vind het een mooie techniek om dieper tot mezelf te komen. Transformational cupping is niet geheel pijnloos, maar door de goede begeleiding, de veiligheid en de warmte van Karin is het voor mij goed te doen en van enorme waarde.”
 
Bettiny

Recensie – januari 2022

 

Ons lijf is een magische fabriek

Ons lijf is een magische fabriek. Als jij goed voor deze fabriek zorgt. Alle radartjes en operators de aandacht geeft die zie mogen hebben om goed te kunnen draaien. Dan verloopt het soepel en smooth, kun je tijdig bijsturen. Maar als er klachten ontstaan (of erger) dan vertelt die klacht jou wat jij op dat moment mag doen om erger te voorkomen. Kun jij luisteren? Stap op die behandeltafel en gun jezelf een frequente Transformational Cupping behandeling.

Wat kost het?

Jouw investering voor 1,5 uur mijn aandacht, mijn advies, een Transformational Cupping behandeling, een hydraterend sapje met iets lekkers en gezond om bij te komen bedraagt € 95,-.

Te betalen contant of via een betaalverzoek. Ik ontmoet je graag op mijn thuiswerklocatie: Mooijmanstraat 20, Ovezande.

Tot snel!

Is je leven je lief, YIN – Cup & Zuiver je zelf preventief!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij dan gerust een berichtje via het contactformulier