Vitale werknemers

Als werkgever, teamcoördinator, leidinggevende of hoofd personeelszaken wil je toch ook dat jouw medewerkers goed-in-het-vel-steken en optimaal functioneren. Rendement aan twee kanten. Een medewerker die zich als een vis in het water voelt bij jou en je organisatie, en jij en de organisatie plukken hier de vruchten van.

MAAR WAT ALS HET ANDERS LOOPT?

Je medewerker…

  • is uit balans door privé (mantelzorg) taken.
  • zit absoluut niet (meer) op de juiste plek binnen de organisatie.
  • zie je achteruit gaan in energie en (mogelijk) gezondheid.
  • geeft zelf aan het even niet meer te weten.
  • heeft moeite met zijn werkomgeving.

Jij wilt dit graag veranderen voor zowel je medewerker als je team of organisatie. Jij wilt voorkomen dat je medewerker thuis komt te zitten met burnout- of andere vorm van klachten en jullie samen in een langdurig (ziekte)traject belanden. De kosten voor het bedrijf zijn hiervoor hoog én het kost jou behoorlijk wat energie. Toch?

Een steuntje in de rug

Als leefstijl- en vitaliteitscoach heb ik een trainingsprogramma ontwikkelt wat perfect aansluit op jouw medewerker(s) die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Met mijn unieke Leefstijl Kubus Methode neem ik je medewerker(s) mee naar zes leefstijlpijlers. Als hij/zij deze pijlers gaat uitdiepen, inzien vanuit de eigen situatie en vanuit zichzelf in actie komt om deze in balans te houden, dan heb ik ervaren dat er fantastische resultaten geboekt worden!

Inhoud programma

Welke leefstijlpijlers?
Hoe ziet dit trainingsprogramma er inhoudelijk uit?
Klik hier voor meer inhoudelijke info.

Wie is Karin en wat kan ik voor je betekenen.
Wil je meer over mij weten, ga dan naar de pagina over mij  of coaching.

Ik gun oprecht iedereen de energie en kracht om uit zichzelf te halen wat er te halen valt. Dus, ook jouw medewerker(s) wil ik stappen laten zetten naar hun JOUW2.0. Uit eigen ervaring weet ik dat “stuk lopen op je werk” niet fijn voelt, je gezondheid niet goed doet en mogelijk niet nodig is. Laat mij met mijn ervaring en kennis jou ondersteunen en je medewerker(s) weer werk- en levensgeluk bieden!

Energieke groet,
Karin

WAT LEVERT DEZE VIAVANI-ONDERSTEUNING MIJ OP?

♥ Voorkomen van uitval medewerker(s) door (langdurige) ziekte.
♥ Beter functionerende medewerker(s) en/of team(s).
♥ Medewerker(s) die de organisatie waarderen omdat er in hun geïnvesteerd wordt.
♥ Verhoogde productiviteit/effectiviteit.
♥ Kostenbesparing (wat kost een langdurig burnout-of ziektetraject?).
♥ De juiste medewerker op de juiste werkplek.
♥ Voorbeeldfunctie collega-bedrijven.
♥ Het ontlasten en ontzorgen van je leidinggevende of begeleider medewerker(s) die de focus op andere zaken kan blijven leggen.
♥ Goodwill en positiviteit bij je medewerker(s).

ViaVanI maakt elk aanbod op maat gemaakt. Dus ook haar B2B-activiteiten worden in overleg besproken en op het team of de betrokken medewerker(s) afgestemd.

Het Trainingsprogramma vindt bij voorkeur op een externe locatie plaats. ViaVanI maakt hiervoor gebruik van de faciliteiten van de sfeervolle, landelijke en rustig gelegen De Koffietuin in Oudelande. Maar in overleg kan het uiteraard ook intern.