Voor nú compleet

<![CDATA[

Zittend op de bank bedenk ik me dat ik me voor nu compleet voel. Ik doe de dingen die IK leuk vind. Alles wat ik nu doe past bij me. En, doe ik met plezier, vanuit liefde voor mezelf en de wereld om me heen. Hoe ’t over een half jaar of jaar is, weet ik niet. Maar voor nu is ’t heerlijk zoals ’t is.

Goed gevoel.

Recent heb ik besloten om voor 2 dagen een baan aan te nemen. Het kwam op m’n pad en voelde OK. Het geeft me een goed gevoel om op deze wijze m’n steentje bij te dragen aan ’t gezin én daarnaast brengt ’t me een enorme boost aan energie.

Een fysieke job op een prachtige locatie in een prachtig pand in Middelburg, hotel Aan de Dam. Daar bezig zijn zorgt er voor dat ik aan mijn persoonlijke vitaliteit werk. Ik kan daar m’n hart ophalen aan gastvrouw zijn, m’n talen ophalen, mensen in de watten leggen met een ontbijtje en ze vriendelijk in- en uit te checken. Kortom, wie mij kent is ’t vast met me eens; dit is me op ’t lijf geschreven en ik geniet er enorm van!

Mijn bedrijf.

Juist door op deze wijze goed voor mezelf te zorgen kan ik er zijn voor mijn bedrijf én dus voor jou en al die anderen, mijn klanten. De rest van de week staat dan ook in het teken van ViaVanI. Daar ligt m’n focus. Daar ligt m’n passie. Onverminderd bouw ik verder aan een pracht van een bedrijf waarmee ik heel Zeeland, heel Nederland en heel de wereld wil laten weten: zorg goed voor jezelf door naar je voeding, beweging én mindset te kijken.

Ik ben er voor jou.

Wil jij dit nu ook. De dingen doen die bij je passen. Je niet vast voelen zitten in een keurslijf van minder goede voeding, weinig tot geen beweging én een mindset die je meer neer haalt dan energie levert. In een baan of relatie die je eigenlijk niet past. Of vast zitten tussen al die draaiende porseleinen bordjes boven je hoofd!

Weet me dan te vinden. Ik nodig je graag uit samen te kijken naar hoe JIJ kunt komen tot meer RUST en BALANS, GEZONDHEID én een ENERGIEK LEVEN!

Ik ben voor nu, dit moment, compleet. Dát gun ik jou ook!

Liefs, Karin

 

]]>