Waar “two sisters” connecten

YIN & iREST, een terugblik @29 juli en vooruitkijken @7 oktober.

Deze “Special Class” vond voor de tweede keer plaats nadat we, Naomi Goozen-Geertse en ik, hier afgelopen mei mee begonnen. Twee magische zaterdagochtenden die volledig volgeboekt waren.
Het is bijna onmogelijk om er woorden aan te geven en jou uit te leggen wat zo’n ochtend inhoudt. Wat het met je doet. Wat je mag verwachten. Het is voor iedereen weer anders. Ik geef er mijn woorden aan hieronder.

Waar “two sisters” connecten

Waar hartenergie elkaar treft.
Waar woorden overbodig zijn.
Daar is een ongekende ongetemde oeroude levensstroom.
Die levensstroom komt samen in een ochtend.
Startend met een YIN training van mij om alle chakra’s te openen.
Die op de 29ste juli (zomer) het vuurelement in jou doet temperen.
Om rust, vertrouwen en ruimte te doen laten ontstaan.
Energiestromen in het fysieke, mentale en energetische lijf optimaliseren.
En vanuit de eindhouding (savasana) beland je rustig en kalm.
In een iRest sessie van Naomi.
Jouw ultieme lichaamsontspanning met het planten van zaadjes.
Je hartverlangens.
Om na afloop met een thee’tje en lekkers, 
De ‘bubble’ die wij samen met de groep en jou gecreëerd hebben, 
Eigenlijk niet te willen verlaten.
Om je leven verder te bereizen.
Zoals het jouw gegeven wordt.”

Zou jij dit ook eens willen ervaren? 

Wij ontmoeten je graag. Klik hier voor alle praktische informatie en om je aan te melden voor de volgende YIN & iRest special class op zaterdag 7 oktober. Vol is vol. Inmiddels hebben we een wachtlijst die voorrang krijgt. Wees er snel bij. Mocht deze speciale activiteit vol zijn, dan maken we een wachtlijst aan. Als er uitval is ben jij de eerste die we bellen. Of je krijgt voorrang bij de volgende die we mogelijk organiseren. Dus…geïnteresseerd? Meld je altijd aan.

Lees hier hoe anderen deze ochtend hebben ervaren. 

Misschien word je getriggerd door onderstaande reacties van vrouwen die je voorgingen en zichzelf deze ochtend al één of sommigen zelfs al twee keer cadeau gaven.


“Bedankt voor deze ochtend, Karin. Zo genoten van de YIN yoga in combinatie met de iRest. Het maakt zoveel los. Dankbaar hiervoor.”


“Hi Karin, ik voel me fijn en rustig, bevrijd! Ook niet vermoeid zoals andere keren. Ik vond het een mooie en bijzonder reis zo in mijn lijf door de YIN en de iRest. Kwetsbaar mooi en warm. Bedankt allebei hiervoor en een fijn weekend.”


“Dankjewel voor je berichtje Naomi. Er is idd veel bij me losgekomen wat ik totaal niet had verwacht. Ik vind het heel moeilijk om te huilen. Ik wil dat wel maar lukt me nooit. Dus dat nu de tranen kwamen tijdens de YIN was heel bijzonder een ergens ook wel bevrijdend. Ik voel steeds meer en kijk elke week uit naar je lessen. Deze special class doet me heel goed!”

“Zoooooo deze ochtend komt even heel erg binnen. Dank je well Ik heb zoveel inzichten gekregen vandaag. Zo veel verschillende emoties gevoeld. Maar vooral rust, geluk en vertrouwen ervaren binnen in mezelf. Dat laatste heb ik heeeel lang niet gevoeld. En daar ben ik jou Naomi en met Karin jullie beiden enorm dankbaar voor.”

Dit. Dit is energiewerk. Dit is jezelf zuiveren van je ballast. Zodat jij vrij mag zijn om te zijn wie je wilt zijn. Dit is waar wij het voor doen. Een ripple effect om zo samen met jou en je omgeving de wereld fijner, mooier, gezelliger, gezonder en vrijer te kleuren.

Zien we jou de volgende keer?!
Liefs, Karin en Naomi.