Waarom zou ik die vuilnisbelt dumpen?

“Mijn lichaam reinigen. Nee joh! Ik ben gezond. Ik wil niet afvallen. Ik voel me goed. Waarom zou ik in hemelsnaam daar aan starten. En ze at haar zak M&M’s verder leeg!” 

Ja, ik ben kneiterweerbaar en zit krachtig in mijn lijf.
Ja, ik voel me topfit, energiek en dus goed.
Ja, ik eet in een balans van 80-20/70-30%.
Ja, ik beweeg dagelijks en sport.
Ja, ik werk aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Ja, ik onderga mijn emotionele- en mentale issues.
Ja, ik voel me OERsterk, OERfit en OERlevend!

En toch, doe ik een kuur van 10 dagen om mijn lijf te reinigen. 

De aannames van de eerste twee regels, die ik vaak genoeg aangereikt krijg, accepteer ik. Ik kan tenslotte jou niet ‘dwingen’. En dat wil ik totaal niet. Wat ik wel wil is jou bewust maken dat je slechts 1 lichaam hebt, 1 leven hier op aarde. En dat je dat leven fijner kan laten verlopen als je, al is het maar ‘ietsje’, beter voor jezelf zorgt!  Want het is onmogelijk om jezelf, hoe gezond je ook leeft en hé ik ben geen fitgirl-type hè, jezelf volledig te beschermen tegen het opslaan van giftige stoffen in je lijf.

Het sluipt in je lijf, 'n vuilnisbelt!

 • schadelijke stoffen uit cosmetica, schoonmaakmiddelen, etc.
 • een teveel aan niet-voedende voeding #shit (o.a. pakjes/zakjes, bewerkte koolhydraten)
 • schadelijke stoffen uit voeding (pesticiden) en het milieu (water en lucht)
 • medicijnen, drugs, alcohol

En het leidt tot armoetroef!

En die ‘armoetroef’ oftewel de vele ongemakken, klachten, kwalen, (chronische) ziekten, disbalansen en nog veel meer die het mogelijk kunnen veroorzaken als ik hier niets aan doe beperken mijn ‘gewoon lekker leven’. Ik wil energiek, in rust en balans en met een dosis gezondheid oud(er) worden. En daar ben ik verantwoordelijk voor. Daarom doe ik 2x per jaar een lichaamsreiniging om het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam te stimuleren. Het lichaam reinigt zichzelf van nature, maar een reiniging en ontgifting helpen mijn lijf hier een handje bij. Het natuurlijk reinigingsproces wordt namelijk door die gestapelde interne vuilnisbelt behoorlijk op de proef gesteld. Bij de een meer dan bij de ander!

DOE MEE: 'delete' die vuilnis!

 • Van 22 maart tot 31 maart organiseer ik een 10 daagse lichaamsreiniging.
 • Jij doet het! Ik ondersteun je.
 • Een handboek met afbouw-, sap– en opbouwdagen en extra info.
 • Authentieke OERsterke begeleiding via app en mail.
 • Gezondheidsbevorderend en immuunsysteemversterkend
 • Investering: € 20,-

Wat brengt het jou?

 • een schonere (her)start van je lijf
 • meer energie en vitaliteit
 • mogelijk cm’s-verlies
 • gezuiverde huid, je straalt meer
 • zelfreinigend vermogen van je spijsverteringsstelsel herstelt zich
 • boost voor je stofwisseling
 • verbeterde insulinegevoeligheid
 • versterking van je immuunsysteem

Is je LEVEN je lief? Leef dan PREVENTIEF!