Yes, I'm back!

<![CDATA[

“Ik voelde het zo sterk:  Yes, I’m back!”

En, dát is waar ik het voor doe. De energie bij deze jonge mooie vrouw, een pracht van een mens, weer zien stromen. Haar ogen zien oplichten op het moment dat ze zich bewust wordt dat ze weet waar haar hart van oplicht, waar ze een flow van energie voelt en energiek me aankijkt. Een kippenvel moment. We geven elkaar een high-five. Dergelijke momenten vergeet ik niet!

Een moment uit mijn “Inspiratietraining, Hallo Jij2.0” van een van mijn eerste coachees die koos voor een 1op1-training.

Wat houdt nu zo’n dag in? Nou, dat vertel ik je.

Deze dag is een waardevol kado voor jezelf. Een dag van hard werken aan en met jezelf. Ik geef een voorzet, jij kopt ‘m in. Jij springt in het diepe of zet een nieuwe stap op jouw weg, ik duw je liefdevol . Een dag van letterlijk en figuurlijk investeren in jezelf. Op een schitterende, rustgevende en bijzonder mooie locatie omgeven in het groen van De Koffietuin in Oudelande nemen we alle tijd van 10.00-ca.16.30 uur en ontbreekt het je aan niets. Koffie met het allerlekkerste gebak, een perfecte gezonde lunch, versnaperingen, een goodiebag met waardevolle items. Daar kom je tot nieuwe inzichten, weet je waar je energie van krijgt en wat je energie kost en leer je jouw stemmetjes in je hoofd te herkennen. Nemen we je voeding onder de loep, kijken we naar je beweging en de gehele dag ligt je mentale gezondheid onder een vergrootglas aan de hand van mijn leefstijlkubus. Pijnlijk? Vaak vloeit er een traantje. Maar zonder dát geen persoonlijke groei. Ik geef me volledig om jou te laten ervaren, voelen en beleven hoe bijzonder, mooi, krachtig en energiek jij bent. Vaak ben je ver bij jezelf vandaan gestapt. Door de omstandigheden. Misschien al wel vroeg in je jeugd vanuit je gezin van herkomst. Misschien door een of meerdere relaties. Door werk wat je niet (meer) past. Of gewoon door de vele ballen die jij hoog moet of wilt houden om het voor iedereen goed te doen. Ik leer je inzien dat jij in eerste instantie het belangrijkste bent in je leven. Als je goed voor jezelf zorgt door goede voeding, regelmatige beweging en jouw mentale issues, problemen of terugkerende levenszaken te doorleven kom jij tot JOUW2.0. Een versie die energiek en krachtig is om dat wat op je pad komt aan te kunnen, vol energie aan de dag begint, vaak glimlacht en geniet van de allerkleinste en mooiste dingen van het leven. Die versie die er dan ook voor anderen kan zijn, zonder zichzelf te verliezen.

Dankjewel Ineke, wát een bijzonder fijne dag met jou. Onderdeel van haar dag was ook een mini kleur- en stylingadvies van Anita Paauwe van EigenWijzMooi uit Ellewoutsdijk. Een waardevol cadeau geïntegreerd in haar dag. Wie Anita kent kan dat beamen. Voor anderen vlieg ik mogelijk weer andere professionals of items in, denk bijv. aan een personal trainer, een budgetcoach, een bloedtest voor een algeheel leefstijlplan incl. voedingssupplementen. Elke training of traject is op maat gemaakte en exclusief voor jou en dat wat speelt bij jou .

Lees hieronder Ineke’s bevindingen van haar dag.

Recensie."Ik voel me weer echt mezelf. Ben me bewust van wat ik voel en dat ik dit zeker mag uitspreken. Ik weet datals het tegen zit ik mijn kracht uit mijn 'ups' kan halen. Wát een power geeft deze dag me. Even de focus op mezelf,wat wil ik en wat vind ik belangrijk. Het was een enorm intensieve dag waarbij ik na afloop behoorlijk moe was, maar zeer zeker de moeite waard en een aanrader als je een frisse wind en andere inzichten in je leven wil."
]]>