Into Your Inner Nature

Toffe Dingen Agenda! 

Ook ik ben uit mijn WinterBubble gekomen. In samenwerking met andere onderneemsters, zijn er toffe activiteiten aan het ontkiemen. En samen met jou wil ik ze, willen wij, ze tot bloei laten komen in het voorjaar en natuurlijk de zomer.

Check hieronder de agenda. Reserveer de activiteit in je agenda zodat je deze ervaring(en) niet mist! Maak herinneringen. Doe mee met deze Toffe Dingen!

Yin les bij de Zeeuwse Yogaschool

Wees welkom tijdens deze extra YIN trainingen die ik geef in de prachtige locatie van De Zeeuwse Yogaschool in Middelburg. 

In 75 minuten neem ik je mee in diverse YIN houdingen die gericht zijn op het versoepelen van je bindweefsel. Het is jouw innerlijke reis door je lijf. We versmelten ons bindweefsel maar ook bevroren emoties, prikkels en ervaringen. Ik zorg met deze les voor een heerlijke start van jouw weekend!

Maandag 22 mei 20.15 – 21.30 uur.

Aanmelden kun je direct bij de Zeeuwse Yogaschool via onderstaande knop. 

Special YIN Retreat

 

Woensdag 21 juni | Wereld Yoga Dag.
Meer info volgt nog. Maar dit heeft alles te maken met een boot, water, zand/strand op een unieke locatie in de Oosterschelde én met YIN. Samen met YIN yogadocente (en mijn YIN inspirator van het eerste uur) Heleen Weeland van Yoga Ganesha. 

Zondag 2 juli | Volle Maan YIN
Meer info volgt nog. Maar ook dit heeft te maken met YIN op een unieke locatie in de Oosterschelde en als toetje doen we dit onder de Volle Maan-energie van deze dag. Bijzonderder dan dit wordt het niet! Samen met YIN yoga docente Heleen Weeland van Yoga Ganesha.

Wil je meer weten, of je alvast aanmelden? Vul het contact formulier in via onderstaande knop. Je ontvangt dan uiteraard ook als eerste de uitgebreidere info zodra deze bekend is.

Voor alle trainingen geldt: vol = vol.

Zaterdagochtend 29 juli | thema training: YIN & iREST

Verwen jezelf met een speciale ThemaTraining. Dé perfecte combinatie om te helen vanuit jezelf in zachtheid. Samen met Naomi Goozen-Geertse van NomiYoga begeleiden wij je in het ont-moeten, ont-spannen en ont-dekken tijdens deze bijzondere Yoga Training.

Investering: € 27,50.