YIN jaartraject

gezondheidstraject met Yin Yoga Trainingen

Verzachten.
Verstillen.
Thuiskomen bij jezelf.
Jezelf beter leren (her)kennen.
Er van te houden.
Te leven vanuit jou.
Te omarmen.

Mijn leven veranderde stap voor stap toen ik op de Yin Yoga mat kwam te liggen. Mijn lichaam transformeerde. Ikzelf transformeerde. Mijn energie veranderde. Ik werd weerbaarder, zachter voor mezelf en mijn omgeving, zelfverzekerder, sterker zowel met mijn fysieke lichaam als ook met de andere lichamen die een mens bij zich draagt: mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Mijn vijf lichamen kwamen in balans. Ik ontdekte MIJN balans. 

Deze combinatie van Yin Yoga Trainingen en een OERsterke leefstijl met duurzame veranderingen in mijn voeding- en eetpatroon, beweeg- en sportmomenten, mijn denken en mindset en inzichten in mijn ontbrekende ontspanning of niet juiste ontspanning brachten mij meer GROEI, optimale GEZONDHEID en veel meer werk- en levensGELUK. 

En dàt is wat ik in dit YIN jaartraject mag doorgeven. Aan jou die hierin durft te investeren. Die deze stap durft te nemen en bij mij over de drempel stapt.

Dit YIN jaartraject is uniek. Uniek omdat jij en ik uniek zijn. Maar uniek en magisch omdat ik alle facetten die nodig zijn om jou gezond(er) oud(er) te laten worden heb gecombineerd in een traject mét Yin Therapie.

Yin Yoga is een yogavorm die gericht is op het versoepelen en versterken van pezen, gewrichten en je bindweefsel. Ze rekken dieperliggende spieren op en maken diverse lichaamsgebieden los. Het verbetert je mobiliteit en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen. Hoe?

Door een aantal minuten de Yin Yoga poses vast te houden, als het ware een “groene pijn zone” op te zoeken én met behulp van je ademhaling, creëer je ruimte in de betreffende lichaamsgebieden die die poses aanraken. Yin Yoga is JOUW innerlijke reis door je lijf. Door het langdurig aanhouden van bepaalde poses, raak je ook de aan deze pose verbonden energiebanen (meridianen), chakragebieden (energiecentra) en organen in je lichaam. Klik hier voor nog meer info over mijn yoga vorm: YIN

 

RECENSIES

Zelfs nu, een jaar nadat ik het traject afrondde bij Karin, ben ik nog steeds dolblij dat ik in deze vorm van gezondheidscoaching investeerde. 

Yin, wat een waardevolle en magische vorm van yogatherapie voor mij. Ik ben tijdens het traject letterlijk (extra) in beweging gekomen én gebleven, ik bloeide op en sta fitter en energieker in het leven.  De Yin trainingen en de aanvullende leefstijl-OERsterk-coachsessies samen, een jaar lang, is de beste investering ooit in mezelf geweest. 

Twijfel je? Niet doen. Ga het aan met Karin en je krijgt totaal geen spijt. En weet je, ik blijf Karin maandelijks naar me toe halen voor de Yin trainingen, té belangrijk voor
mijn gezondheid en geluk!

– Esther –

Als ik niet bij Karin in dit Yin jaartraject was gestapt, zat ik nu met een burn-out thuis! 

Geen idee wat ik ging doen. Maar intuïtief wist ik dat dit mij verder zou brengen. En hoé.

Rust, balans, een soepeler lichaam, maar ook veel emoties verwerkt, processen aangekeken en doorleefd. Nooit gedacht dat Yin Therapie mij dit zou brengen. Ontzettend waardevol geweest.

En ook die aanvullende coachsessies. Karin geeft veel. Er moet niks. Ik mocht zoeken wat mij paste. Haar credo: “niets moet, alles mag” maakt dat je juist die dingen doet die bij jou resoneren. Die jij kunt inpassen waardoor ik zeker duurzame leefstijlaanpassingen heb doorgevoerd.

Ohja, en eigenlijk zou iedereen moeten Yinnen.

– Joanne –

Door dit gezondheids- en persoonlijke ontwikkelingstraject “kwam ik bij mezelf op de koffie”. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en accepteren. Ik ga uitdagingen aan en loop er niet meer voor weg. Elke training en/of coachsessie kwamen er inzichten, handvatten en tips.

Een andere kijk op voeding gekregen en letterlijk ben ik weer in beweging gekomen doordat jij me maandelijks op de Yin-mat legde. 

Je bent een topper!
Ik kan jou iedereen aanraden. Eigenlijk moet iedere vrouw een keer in haar leven bij jou een traject doorlopen. 

– Kristel – 

Dit waardevolle Yin Therapie- en Coachingtraject is voor jou wanneer je:

 • toe bent om meer fun en positiviteit te ontvangen in je leven,
 • wilt werken aan blokkades, traumatische (kind)ervaringen,
 • dealt met vragen op diverse levensterreinen,
 • meer zelfvertrouwen wilt ervaren en je fijn in je lijf wilt voelen,
 • af wilt van vage, terugkerende fysieke klachten en slecht slapen,
 • inzicht wilt in jouw persoonlijke voeding- en leefpatronen,
 • persoonlijke groei voelt en wilt ervaren, 
 • dealt met een negatief zelfbeeld of gebrek aan zelfvertrouwen, 
 • inzicht in je lichaam, mind(set) wenst, 
 • jezelf fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch sterker wilt maken.

 

Wat krijg je?

 • Maandelijks een online 1: 1 Yin Training van ruim een uur (75 minuten)/
 • Elk kwartaal naast je online 1:1 Yin Trainingen een gezondheidstraining van 1u.
 • Tussendoor de sessie mails met recepten, e-books en andere materialen.
 • Holistische bloedtest met persoonlijk adviesleefplan.
 • Een sterker, veerkrachtiger en weerbaar “body & mind”
 • Al mijn kennis en info over duurzame veranderingen in voeding, beweging, mindset, slaap- en ontspanning (tijd voor jezelf): hoe deze te gebruiken en in te zetten dat ze voor je werken en je niet (meer) blokkeren.
 • Klachtenreductie, minder kort lontje, meer energie, rust en balans en gezondheidswinst overall.
 • Bonus 1: praktische e-gids LiefJIJ – “dichter bij jezelf komen – ” t.w.v. € 17,95
 • Bonus 2: deelname aan mijn 10 daagse lichaamsreiniging t.w.v. € 47,50, klik hier voor meer info

   

Investering? Dit unieke YIN jaartraject kost voor deze 12 privé Yin trainingen en 4 trainingsessies met voorbereiding en altijd mogelijkheid tot app-contact € 2260,- en bied ik aan voor € 1764, excl. BTW. Dat is mijn bijdrage aan jou en de wereld! Hiervan merk je niet zoveel als je per maand betaald, dat is dan slechts € 147, excl. BTW. Dit is het tarief voor de YINjaarCOACHING als je start in 2023. En met een beetje mazzel krijg je het ook nog (deels) vergoed uit je aanvullende verzekering

Investeren in ZelfZorg is de meest optimale zorg die je jezelf kunt geven
om gezond(er) oud(er) te worden, groei te ervaren en daarmee geluk te omarmen in je leven!