Retreat Empower Yourself

Thuiskomen bij jezelf! 

“Stel je eens voor wat er allemaal mogelijk is als je al je oordelen los kunt laten. Als je geen beperkende overtuigingen en gedachten meer hebt. Je geen voorwaarden hoeft te stellen aan jezelf, aan je omgeving en aan je hele leven. Dan hou je onvoorwaardelijk van jezelf!  Dat schept bewustwording en groei van al je talenten, kansen en mogelijkheden om je diepste verlangens/wensen waar te kunnen maken. Met daarnaast gezondheidswinst én levensgeluk. Dat is leven vanuit je ware essentie. Hoe mooi is dat?

En het allermooiste is…..dat het kán!
Liefs, Naomi & Karin

Retreat weekend 10 – 11 – 12 november

Alle aandacht voor jou. Tijdens ons Retreat Empower Yourself versterk je jezelf door een weekend lang alle aandacht naar jou te laten gaan. Je hoeft voor even helemaal niets. Er is tijd voor jou om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen. Want daar is dit retreat voor bedoeld: om helemaal tot rust te komen. Echt Thuis te komen bij Jezelf!

Fijn tot rust komen. Stap voor een paar dagen uit de dagelijkse sleur van het leven met alle verplichtingen. Laat alles even gaan en ontspan volledig. Samen met ons. Retreat Empower Yourself is een groot cadeau aan jezelf! Na deze dagen ga je helemaal opgeladen en met nieuwe energie weer naar huis. Vanuit hier kun je weer keuzes maken die op dat moment bij jou passen en nodig zijn voor jou om dichter bij jou zelf en je verlangens/wensen te komen. En vanuit hier weer verder te groeien.

Voel jij je maar meer dan welkom! We ontvangen jou natuurlijke Zelf graag met liefdevolle aandacht, een nuchtere blik en met af en toe wat humor van 10 tot 12 november @ Finca Vrij in Scharendijke.

Een magisch weekend in Zeeland!

“Dieper contact maken met je lijf en je eigen wijsheid” is dat wat wij je gunnen. Je ontvangt YIN & iRest, Functionele Yoga, YIN XL, Breathwork & diverse andere activiteiten en rituelen. Karin van ViaVanI en Naomi van Nomi Yoga nemen je mee op deze weekendreis. Lekker praktisch @ een yoga mat maar ook magisch door het energiewerk op deze plek (wat hoe dan ook plaatsvindt zodra je de poort van Finca Vrij doorloopt). Laat je onderdompelen, verrassen en ontdekken door de energie die ontstaat als deze authentieke Yoga docenten/Holistische therapeuten connecten.

Centraal staat dit weekend:

  • Jij

  • Ontspanning

  • Verbinding

  • Groei

  • Holistische leefstijl (body, mind, soul, energy & spirit)

Voor wie?

Voor jou die zich aangetrokken voelt om deel te nemen.

Geen YIN of andere yogavorm ervaring?
YIN, iRest, Breathwork en alle activiteiten zijn altijd voor iedereen, daar heb je geen ervaring voor nodig.

Wij en onze methoden, technieken, sessies, lessen & behandelingen zijn voor iedereen toegankelijk. Ook jij die zich dik, dun, groot, klein, stijf of (fysiek) onzeker voelt. Iedereen is welkom!
De groepsgrootte is minimaal 12 en maximaal 18 personen. En deze stemt zich altijd op elkaar af. Je ontmoet ten allen tijde gelijkgestemden. Geen zorgen! 

Locatie

Je verblijft van vrijdagavond 18.00 uur tot en met zondagavond 18.00 uur op het terrein van Finca Vrij in Scharendijke, te Zeeland. Een krachtige plek, verscholen in een groene oase in de polder.

Studio’s.

Je slaapt tijdens je verblijf in één van de fijne studio’s die je deelt met 1 of 2 anderen. De studio zijn gescheiden van elkaar en van de verblijfs- en yogaruimte. Dit is echt zo fijn aan deze locatie, vinden wij. Iedereen heeft zo echt haar eigen plekje. Elke studio heeft een eigen thema zoals bijvoorbeeld Jungle, Boho Chic of Loft. Er is een moderne eigen badkamer aanwezig en een kleine keuken. De appartementen zijn open en hebben ieder een vide met 2 losse 1-persoonsbedden. Beneden staat er een kwalitatief heerlijke slaapbank waarbij je iets meer privé zit, mocht je het appartement delen met 2 anderen. Voor een sfeer impressie verwijzen we je naar de foto’s hieronder.
Elke studio heeft een eigen terrasje waar je ‘s morgens heerlijk kunt genieten van de opkomende zon, of het weer wat zich aandient in november, met een kopje thee.

De Tuin en ‘de Kas’.

De locatie beschikt over een grote prachtige tuin (5500 m2) met allerlei privé plekken; ontdekkingsplekjes en een vuurplek. De algemene ruimte waar we samen kunnen ” chillen” en samenkomen om te eten is een modern omgebouwde kas met een groot zitgedeelte. De keuken is aangrenzend. Hiernaast is een toiletblok. De lichtte en ruime yogazaal is aangebouwd, waardoor je in een aparte sfeervolle ruimte stapt die is voorzien van alle yogamaterialen.
In de omgeving kan er fijn gewandeld worden en mocht je naar het strand willen is dat slechts op een paar minuten rijafstand met de auto daar.
Kortom een magische krachtige oase in het groen in de Zeeuwse polder. Kom je ook uitrusten, genieten en opladen?

Studio

Wie zijn wij? 

Retreat Empower Yourself wordt verzorgd door twee ervaren yoga docenten en holistisch therapeuten. Karin en Naomi bundelen hun authentieke krachten om jou een unieke ervaring te geven en verder te helpen op jouw (levens)pad. 

Karin van Iersel - Pekaar

Holistisch Therapeut: YIN Yoga Teacher | Transformational Cupping therapeut | Orthomoleculair gezondheids- en mental coach.
Karin’s missie is zachtheid in de wereld te brengen. Jou vanuit zachtheid je lichaam te leren kennen, er naar te leven, er van te houden en jezelf te zuiveren zodat jij jouw Pure Jij de wereld in laat schijnen door te vertragen, te verstillen. De wereld heeft ook jouw liefdevolle zachtheid nodig. Laten we samen dat ‘ripple-effect’ creëren en de wereld mooier en gezonder kleuren met wie we werkelijk zijn.

Klik op viavani.nl voor meer info over Karin, haar bedrijf ViaVanI en wat zij doet.

Naomi Goozen - Geertse

Holistisch Practitioner, Energetisch therapeute, Meditatie begeleidster, Breathwork- & Yogadocente.
Naomi leeft en werkt vanuit het achtvoudige pad van patanjali. Vanuit hier kan iedereen optimaal funtioneren/leven. Zelf voegt ze daar nog geduld en liefdevolle aandacht aan toe. Zij hoopt mensen te begeleiden en verder te helpen zichzelf te openen en te verbinden. Haar. mooto is: ” Balance isn’t something you find, it’s something you create”

Lees op nomiyoga.nl meer over Naomi en wat zij jou te bieden heeft. 

Programma retreat 10 | 11 | 12 november 2023

Vrijdag

18:00 Aankomst
18.30 Verbinden & aankomen (yogaruimte)
19:30 Diner
20.30/21:00 YIN & iRest sessie voor het slapen gaan.

Zaterdag

08:30 YIN & YANG
09:45 Ontbijt
11:00 Groepsactiviteit
13:00 Lunch
16:30 Ademwerk (Transformational)
18:30 Diner
20:30 YIN XL sessie

Zondag

8:00 YIN
9:00 Ontbijt
11:00 Ademwerk (Mindfull)
13:00 Lunch
15:30 Vuurceremonie
16:30 Afscheid

Niets moet en alles mag dit weekend. Heb je geen zin….dan sla je een activiteit over. wil je alles eruit halen….dan zien we je bij elke activiteit. Het is JOUW weekend om aanjezelf te empoweren op jouw wijze! 

Het programma is onder voorbehoud en kan wijzigen. Karin & Naomi stemmen zich af op de groep. Eveneens reserveren we voldoende vrije tijd voor rust, wandelen en lezen. 

Optioneel bij te reserveren

Tijdens de retreat (in de beschikbare ruimte van jezelf) kun je ervoor kiezen om ook nog privé gebruik te maken en te genieten van de kwaliteiten van Naomi en Karin. Wij bieden jou met alle liefde al onze skills zodat jij het maximale uit jezelf én dit magische weekend kunt halen!

Investeer nog dieper in jezelf door één van deze behandelingen te kiezen tijdens je weekend:

– Access Bars (Naomi) – 40 minuten €50,- | 60 minuten € 65,-
– Reiki (Naomi) – 60 minuten € 70,-
– Combi Reiki & Access Bars (Naomi) – 60 minuten € 70,-
– Energetic Facelift (Naomi) – 60 minuten €65,-
– Kundalini Energy Awakening (Naomi) – tijd & kosten volgen
– Transformational Cupping (Karin) – 90 minuten € 100,-
– Holi Facial (gezichts)behandeling (Karin) – 60 minuten € 75,-
– Gezondheids- en mentale coaching (Karin) – 60 minuten € 75,-

Voor de extra behandelingen kun je tijdens het weekend inschrijven. Je kan dan op dat moment beslissen waar jij behoefte aan hebt. 

Meer info over de behandelingen van Naomi tref je hier. 

Meer info over de behandelingen van Karin vind je hier. 

Food

Uit de moestuin, direct op je bord.

Deze dagen zijn een zuivering voor ons algehele systeem, dus ook de voeding wordt hier voor jou op afgestemd. Heerlijk voedend en zuiverend eten door de plantaardige kookkunsten van Suzan Peutz- Lindhout (Suzan plantaardig) uit Oudelande.

Meer info over haar en haar plantaardige voeding en inzichten ontdek je op www.suzanplantaardig.nl

Prijzen en info

– Data Retreat Empower Yourself: 10 – 12 november 2023
– Prijs per persoon: sfeervolle moderne ingerichte twee- of driepersoonsstudio met eigen keuken en badkamer € 456,-. Eenpersoonskamers zijn helaas niet mogelijk.

Wil je in termijnen betalen? Neem dan contact op met Karin, dan bekijken we hoe we dit voor jou kunnen opzetten. 

Inclusief:
– 1x YIN yoga & iRest
– 1x YIN & YANG yoga
– 1x YIN XXL yoga
– 2x Ademwerk sessies
– 1x YIN- 1x stiltewandeling- 1x groepsactiviteit
– 2x overnachting in een gedeelde studio (bedden opgemaakt en handdoeken aanwezig (1 grote en 1 kleine)
– Voeding: 2x (fruit)ontbijt,  2x lunch, 2x diner en dagelijks gezonde snacks. Maaltijden zijn plantaardig & biologisch
– Onbeperkt thee, koffie, fruit, noten, chocolade
– Tussendoortjes in de middag bij de thee
– Inspirerende en praktische tools voor het voortzetten van je groei, ontwikkeling, heling en gezondheid. 
– Goodybag bij aankomst
 

Exclusief:
– Vervoer
– Reisverzekering
– Annuleringsverzekering
– Toeristenbelasting & administratiekosten, € 7,50

LOCATIE
Het retreat wordt gehouden bij Finca Vrij; een retreat centrum en een plek voor bewustwording, vrij gelegen in een groene, weidse omgeving. Aan de Kapelleweg 29, Scharendijke in Zeeland.

Groepsgrootte: minimaal 12 – maximaal 18 personen.
De studio’s en Finca Vrij zgeschikt voor maximaal 24 personen maar wij willen niet meer dan 3 personen per studio plaatsen (6 studio’s aanwezig).

AANMELDEN
Reserveer je plekje direct via onderstaande knop. 
Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging met onze annuleringsvoorwaarden.
Na betaling ben je verzekerd van je Retreat Empower Yourself-plekje voor 10-12 november 2023.

Voor meer informatie kan je ook Karin of Naomi telefonisch contacteren, een appje of mail sturen.

Contact opnemen met Karin. Contact opnemen met Naomi. 

Karin van Iersel-Pikaar, Holistisch Therapeut | ViaVanI | YIN, Transformational Cupping & Gezondheid- en mentale coaching. 

Contactgegevens:  06-10401698 | karin@viavani.nl | www.viavani.nl

Naomi Goozen-Geertse  Holistisch Therapeut Nomi | Functionele Yoga | Breathwork | Meditatie | Kundalini | Reiki |  Access Bars & Energetic Facelift

Contactgegevens: 06 10075796 | nomiyoga@outlook.com | www.nomiyoga.nl