21 juni Wereld YOGA dag

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag (International Yoga Day). Wereldwijd worden er deze dag duizenden yoga-events georganiseerd. 

Zo hebben wij op deze dag ook de handen ineen geslagen. We nodigen je van harte uit voor een toffe start van deze woensdag, 21 juni. 

Wat? Om 07.30 uur starten we met een YIN class op het Damse straatje in Yerseke. Heerlijk omgeven door de geluiden van de zee en de vogels, jezelf een uurtje YIN gunnen. Je dag starten vanuit rust en met vertrouwen. 

Na deze YIN les begeven we ons naar de tuin van B&B Het Oude Postkantoor in Yerseke waar om 08.45 uur een lekker ontbijtje op je staat te wachten. 

Beter dan dit wordt het niet! 

Praktisch: 

  • Woensdag 21 juni  
  • 07.30 – 09.45/10.00 uur
  • Kosten: € 25,-  Inclusief YIN class, ontbijt & drankje
  • Eigen Yoga materialen meenemen
  • Kleed je in laagjes
  • Dit alles onder voorbehoud van het weer. We houden je hiervan op de hoogte. 
  • Aanmelden kan via onderstaande knop

Wie?
Deze class wordt verzorgd door twee ervaren yoga docenten. Heleen en Karin bundelen de krachten om jou een unieke ervaring te geven op deze zondagavond. 

Karin van Iersel-Pikaar Holistisch Therapeut: YIN Yoga Teacher | Transformational Cupping therapeut | Orthomoleculair gezondheids- en mental coach.
Karin’s missie is zachtheid in de wereld te brengen. Jou vanuit zachtheid je lichaam te leren kennen, er naar te leven, er van te houden en jezelf te zuiveren zodat jij jouw Pure Jij de wereld in laat schijnen door te vertragen, te verstillen. De wereld heeft ook jouw liefdevolle zachtheid nodig. Laten we samen dat ‘ripple-effect’ creëren en de wereld mooier en gezonder kleuren met wie we werkelijk zijn.

Klik hier voor meer info over Karin, haar bedrijf ViaVanI en wat zij doet. 

Heleen Weeland  YIN Yoga Teacher. Yoga, de passie van Heleen heeft haar ertoe gezet om in 2010 Yoga Ganesha op te richten. Haar missie is om de voordelen van yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht hun achtergrond, niveau en ervaring. Als je op zoek bent naar meer balans en welzijn in je leven dan is Yoga Ganesha de perfecte plek om te beginnen. Door deel te nemen aan de community krijg je toegang tot (online) lessen, workshops en evenementen die je zullen helpen je yogavaardigheden te verdiepen en meer innerlijke rust te vinden. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste lessen en evenementen (zoals Yoga op het strand) meld je dan aan voor de Whatsapp groep door een berichtje te sturen naar 06 147 141 69

Wij zien er samen naar uit om je te mogen ontmoeten op woensdag 21 juni.

Namasté,
Heleen & Karin