Zie ik je op de yogamat?

“Met een dikke buik, volle kont, fietstassen van dijen

en een stroef en stram lijf kan ook JIJ aan YIN YOGA doen!”

Yoga is er voor IEDEREEN, voor ELK LICHAAM.

Wees welkom!

Wat, Hoe, Waarom Yin Yoga? 

Yin Yoga is een yogavorm die gericht is op het versoepelen en versterken van pezen, gewrichten en je bindweefsel. Ze rekken dieperliggende spieren op en maken diverse lichaamsgebieden los. Het verbetert je mobiliteit en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen. Hoe?

Door een aantal minuten de Yin Yoga poses vast te houden, als het ware een “groene pijn zone” op te zoeken én met behulp van je ademhaling, creëer je ruimte in de betreffende lichaamsgebieden die die poses aanraken.

Yin Yoga is JOUW innerlijke reis door je lijf. Door het langdurig aanhouden van bepaalde poses, raak je ook de aan deze pose verbonden energiebanen (meridianen), chakragebieden (energiecentra) en organen in je lichaam.

Dit alles zorgt (on)bewust voor het ‘versmelten’ van de in het bindweefsel opgeslagen ‘bevroren’ emoties, trauma’s, prikkels en ervaringen. Bewust of onbewust neem je dit mee als je met je lijf aan de slag gaat. Hoe tof? Yin Yoga is een mooie vorm als tegenhanger of aanvulling voor alle yang-activiteiten en druktes die in jouw dagelijkse agenda verweven zijn.

Naast een soepel, weerbaar lichaam en innerlijke ontwikkeling geeft Yin Yoga jou ook nog deze gezondheidsvoordelen: verbeterde ademhaling, stressreductie, persoonlijke groei- en ontwikkeling, mildheid voor jezelf (zelfliefde), versterkt immuunsysteem, innerlijke rust, overall gezondheidswinst, preventie fysieke blessures, reduceren lichaamsspanning op een diep fysiek, niveau, stabiliteit in en met jezelf (zelfkennis), het leren en ervaren van acceptatie en compassie, je uitstraling wordt zachter. Je nachtrust verbetert. Je energie- en hormoonhuishouding optimaliseert en je leert van je lichaam te houden.

Kom Yinnen met mij!

YIN@Oudelande-Groep

► Dinsdagavond, 18.45 – 20.00u,

► Dinsdagavond, 20.15 – 21.30u,

► Donderdagavond, 18.45 – 20.00u,

► Donderdagavond, 20.15 – 21.30u,

Locatie: Oudelande, De Koffietuin.

 
Losse training: € 12,50
10 strippenkaart: € 115,- (een jaar geldig)

Max. 8 personen per groepstraining

 

De groep en een sfeervolle locatie als jouw stok achter de deur om met jezelf aan de slag te gaan op de Yin-yogamat.

 

YIN@Home

► Bij jou thuis. Op afspraak.
► Maandelijks (of wekelijks).
► Afgestemd op jou en jouw lichaam.
► Yogamaterialen neem ik mee.
► Training van 75 minuten.

Losse training: € 65,-
10 strippenkaart: € 600,-          
Prijs excl. reiskosten buiten een straal van 10 km (Ovezande)

 

Lekker thuis. Ik kom naar je toe.  Jouw verwenmoment voor “body & mind”.  Met z’n 2tjes? Leuk! Dan krijgen jullie samen 10% korting

 

Tot op de Yin-yogamat!