Zie ik je op de yogamat?

“Met een dikke buik, volle kont, fietstassen van dijen

en een stroef en stram lijf kun jij ook aan YIN YOGA doen!”

Yoga is er voor IEDEREEN, voor ELK LICHAAM.

Wees welkom!

Wat, Hoe, Waarom Yin Yoga

Yin Yoga is een yogavorm die gericht is op het versoepelen en versterken van pezen, gewrichten en je bindweefsel. Ze rekken dieperliggende spieren op en maken diverse lichaamsgebieden los. Het verbetert je mobiliteit en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen. Hoe?

Door een aantal minuten de Yin Yoga poses vast te houden, als het ware een “groene pijn zone” op te zoeken én met behulp van je ademhaling, creëer je ruimte in de betreffende lichaamsgebieden die die poses aanraken.

Yin Yoga is JOUW innerlijke reis door je lijf. Door het langdurig aanhouden van bepaalde poses, raak je ook de aan deze pose verbonden energiebanen (meridianen), chakragebieden (energiecentra) en organen in je lichaam.

Dit alles zorgt (on)bewust voor het ‘versmelten’ van de in het bindweefsel opgeslagen ‘bevroren’ emoties, trauma’s, prikkels en ervaringen. Bewust of onbewust neem je dit mee als je met je lijf aan de slag gaat. Hoe tof? Yin Yoga is een mooie vorm als tegenhanger of aanvulling voor alle yang-activiteiten en druktes die in jouw dagelijkse agenda verweven zijn.

Naast een soepel, weerbaar lichaam en innerlijke ontwikkeling geeft Yin Yoga jou ook nog deze gezondheidsvoordelen: verbeterde ademhaling, stressreductie, persoonlijke groei- en ontwikkeling, mildheid voor jezelf (zelfliefde), versterkt immuunsysteem, innerlijke rust, overall gezondheidswinst, preventie fysieke blessures, reduceren lichaamsspanning op een diep fysiek, niveau, stabiliteit in en met jezelf (zelfkennis), het leren en ervaren van acceptatie en compassie, je uitstraling wordt zachter. Je nachtrust verbetert. Je energie- en hormoonhuishouding optimaliseert en je leert van je lichaam te houden.

Kom Yinnen met mij!

GROEPSTRAININGEN

► Dinsdagavond, 18.45 – 20.00u,
► Dinsdagavond, 20.15 – 21.30u,
► Donderdagavond, 19.30 – 20.45u,
Locatie: Oudelande, De Koffietuin.

► Vrijdagmiddag, 12.00 – 13.00 uur,
Seniorengroep (WVO Zorg)
Locatie: The Blue Zone, Badhuisstr. 45, Vlissingen

O n l i n e

► Woensdagavond 19.30 – 20.30u

Prijzen 
vanaf 1-11-2021

► Losse les: € 12,50
► 10 Strippenkaart: € 115,-
► Onlineles: € 8,00

Ja dat wil ik ook

PERSONAL YIN YOGA  TRAININGEN

Privé training: alleen, of met je partner/vriendin
bij jou op locatie. 

Jij gunt jezelf een 1,5u ontspanning in je eigen vertrouwde omgeving. In je huis(kamer) of tuin(kamer). Ik neem je mee op een reis in en met je lichaam én jezelf.  Het toffe van 1:1 yin yoga trainingen is dat de meditaties en de houdingen volledig aan jouw/jullie mentale en fysieke wensen en behoeften worden afgestemd.

Stap 1. Kennismaking via Zoom. 
We bespreken je wensen en wat je wilt ervaren of verlangt van jouw Yin Yoga Trainingen.

Stap 2. Proefles bij jou.
Ik kom naar je toe voor een proefles. Deze kost
€ 90. Bevalt de les? Dan stel ik een persoonlijk yogaplan op dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Stap 3. Jouw persoonlijke (yoga)reis.
We starten samen aan jouw persoonlijke yoga(reis) waarbij ik je persoonlijke ondersteuning en begeleiding bied. Ik zie er naar uit!

Pakketten en prijzen:
Kennismaking! 1 proefles € 90 | 75 minuten les | 
     Eenmalige introductie |  Prijs voor 1 persoon |   
     Prijstoeslag 2e p. 30%.
Lekker Yinnen! 4 lessen € 370 | 75 minuten les | Prijs
     voor 1 persoon |  Prijstoeslag 2e p. 30%.
Jouw Yinreis! 12 lessen € 997 | 75 minuten les | Prijs
     voor 1 persoon |  Prijstoeslag 2e p. 30%.

Prijzen zijn incl. BTW en gebaseerd op adressen binnen een straal van 10 km vanaf Ovezande. Mocht je buiten deze straal van 10 km een les willen, dan bereken ik extra reiskosten.

Ja, dat wil ik!

 

BEDRIJFSYOGA

► Ben je ondernemer en wil je je bedrijfstrainingen inzetten? 

Check de werkkostenregeling (WKR) eens. Via deze regeling kun je je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven. Kijk op de website van rijksoverheid.nl voor meer informatie hierover.

Voor Yin Yoga trainingen of stoelyoga, al dan niet in combinatie met gezondheidsworkshops of -trainingen, gelden andere tarieven. 

Geïnteresseerd neem gerust contact op met mij als je een offerte op maat wilt ontvangen. Ik neem de tijd om je vragen te beantwoorden en samen te zoeken naar het maatwerk wat gewenst is voor jouw medewerkers, jouw organisatie of bedrijf.

Ja, dat wil ik!

 Let’s connect!