Toffe Dingen Agenda

A

Yin @Oudelande

Wekelijks op dinsdag- en donderdagavond geef ik Yin Yoga lessen in Oudelande.

A

Yin XL Serie

In 2024 organiseer ik een serie van special classes: YIN XL Serie. In een YIN XL les worden de houdingen wat langer aangehouden dan in een gewone YIN training.

Hierdoor stimuleer je het fysieke lichaam om te versoepelen en versterken, terwijl je gebruik maakt van de zwaartekracht en ontspanning. Je oefent een vriendelijke houding naar jezelf aan te nemen, en je lichaamsbewustzijn te vergroten.

De intensiteit tijdens een YIN XL door de duur van de houdingen verbetert je mentale weerbaarheid en triggert jouw fysieke zelfgenezend vermogen meer dan waardevol! Het zuivert daarnaast je bindweefsel op een lekker praktische wijze @ de YIN mat.

Maar bovenal start je je weekend meer dan fantastisch vanuit rust en ruimte voor jezelf. Cadeautje toch?

Investering: € 32,50.
Nazomer YIN XL  | Zaterdag 28 september | Element Aarde

Meer info over deze les en aanmelden via onderstaande knop. 

Herfst YIN XL  | Zaterdag 23 november | Element Metaal

Meer info over deze les en aanmelden via onderstaande knop. 

A

Yin @Online

Elke maand geef ik een YIN@online training.

De eerstvolgende YIN Online is op woensdag 17  juli van 19:15 – 20:30 uur.

Meer info vind je hier

Wil je als eerste alle info hierover ontvangen? Zet je alvast op de info-lijst.

A

YIN & Coaching Dagretreat

NIEUW! Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen eindelijk eens die stap zetten waar je al zolang naar verlangt. Meer rust & ruimte in je hoofd, meer energie, meer plezier in je dag en leven, minder fysieke kwaaltjes en pijntjes en nu eindelijk die tijd voor JOU pakken!

Lekker praktisch aan de slag met je voeding, beweging, mindset, slaap en ontspanning. En dit gecombineerd met een fijne YIN-training zodat jij elke keer vol inspiratie en opgeladen weer naar huis gaat. 

YIN & Coaching  | Start zaterdag 5 oktober

Een jaar lang, 1 zaterdag om de maand. Meer info over deze YIN & Coaching Dagretreat vind je via onderstaande knop.

A

Yin @ Zeeuwse Yoga school

Wees welkom tijdens deze extra YIN trainingen die ik geef in de prachtige locatie van De Zeeuwse Yogaschool in Middelburg.

In 75 minuten neem ik je mee in diverse YIN houdingen die gericht zijn op het versoepelen van je bindweefsel. Het is jouw innerlijke reis door je lijf. We versmelten ons bindweefsel maar ook bevroren emoties, prikkels en ervaringen. Ik zorg met deze les op zaterdag voor een heerlijke start van jouw weekend of een fijn begin van de week tijdens de lessen op maandag.

YIN Yoga  | Zaterdag 20 juli
A

Yin @ City Yoga Middelburg

YIN Yoga  | Dinsdag 30 juli | 10.30 – 11.30 u. 
YIN Yoga  | Zondag 18 augustus

Nieuw!! Vanaf 25 september elke woensdagochtend en één keer in de maand op zondagavond. YIN teachen op deze prachtige locatie aan de Kinderdijk in Middelburg is een cadeautje voor mij. Ook voor jou? Je bent van harte welkom.