Coaching

Ik help jou om op een persoonlijke en professionele manier naar jezelf en je leefstijl te kijken. Mijn holistische kijk betekent dat er balans mag zijn tussen voeding, beweging en je mentale-zijn. Hiermee creëer jij een gezond, energiek en vitaal leven!

Ik kijk mee: spiegel jou, motiveer en inspireer jou. Jij zet jezelf in actie. Jij zet jouw stappen op jouw wijze. Ik begeleid jou intensief en specifiek gericht op jou, zodat jij jezelf ontmoet.
Doelgericht | Motiverend | Inspirerend | Praktisch

Ik kijk mee: spiegel jou, motiveer en inspireer jou. Jij zet jezelf in actie. Jij zet jouw stappen op jouw wijze. Ik begeleid jou intensief en specifiek gericht op jou, zodat jij jezelf ontmoet.

Meer rust en kracht

Dit levert jou niet alleen inzicht in jezelf, maar ook levensgeluk, vrijheid en energie om alles wat op je (levens)pad is en komt positief aan te kunnen. Jij houdt al jouw ballen relaxt hoog!

Inhoudelijk

Welk ViaVanI-aanbod je ook kiest. Deze is uniek!

De basis van mijn coaching is mijn  Leefstijl Kubus Methode.

Zoals je weet heeft een kubus zes lagen. Als rode draad lopen deze zes (levens)lagen door.

Wat levert het mij op?

Daarnaast ben ik wie ik ben. Mijn energie, mijn enthousiasme en mijn wens om jou stappen te laten zetten neem ik in al mijn aanbod mee.

Dát maakt mijn coaching uniek!

Ik ben een doener. Onze ontmoetingen zijn niet alleen ‘praatsessies’. Jij gaat ook met praktische oefeningen aan de slag. In de tussenliggende tijd dat we elkaar niet zien blijf je bezig met jouw thema’s. Je krijgt opdrachten mee naar huis. Veel wordt visueel gemaakt. Ik wil dat het bij je blijft, dat je vanuit je nieuwe inzichten gaat leven.

Wees de architect van jouw leven!

Kies een traject, dag of trainingsprogramma; dát wat bij jou past.

Spannend? Ja, dat begrijp ik.

Maar als jij voelt dat ’t nu tijd is om verder te stappen naar meer gezondheid, meer energie, rust en vrijheid in jezelf en in je leven? Denk dan aan Pipi Langkous met haar onuitwisbare spreuk, die mij al ver gebracht heeft, en jou nu ook:

Tot snel!

Liefs,

Karin

Maatwerk

Naast het coachen vind ik het ook leuk om met groepen te werken of in een team te werken aan meer balans in voeding, beweging en mindset. Ook kunnen we kijken hoe een holistische benadering je kan helpen van meer werkdruk naar meer werkgeluk!

Bij alles wat ik doe geldt dat ik maatwerk lever. Heb jij een specifieke vraag op het gebied van voeding, beweging en mindset? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen zeggen

De locatie is enorm sfeervol en rustgevend; Karin regelt alles fantastisch, prachtig inzetbare materialen. Zij is praktisch en van de tastbare, visuele inspiratie. Hierdoor komt het beter tot me en kan ik zaken beter in beeld houden!

Catlien,

Alle ballen hooghouden, dat was voor ij de trigger om aan de slag te gaan! Ik ben van nature geen topsporter dus waarom alle ballen hoog houden? Samen met Karin ben ik op zoek gegaan naar mijn balans. Door het enthousiasme van Karin, haar kritische vragen, de tools die ze me mee geeft en het bewustzijn van mezelf is het me gelukt om meer energiek te zijn. Hard werken maar meer dan de moeite waard!

Cherinda,

De ruimte die Karin je geeft om je verhaal te doen, haar actieve luisterhouding, de afwisseling in het de bijeenkomst, de praktische oefening, haar aanstekelijke energie, deze energieke vrouw inspireert mij om op zoek te gaan naar mezelf!

Cherinda,

Ja zeker! Karin levert waar voor haar geld. Door de opdrachten tijdens de sessie maar ook die je tussen de sessies mee naar huis krijgt ben je er gedurende een langere periode bewuster en vaker mee bezig en zet het je ècht tot nadenken. Daardoor worden bepaalde dingen/gedachten ook meer routine in je dagelijkse leven.

Esther,

De kracht en kwaliteit van Karin’s coaching is haar lieve, warme, oprechte interesse in mij! Ook de variatie van de onderwerpen per sessie en praktische oefeningen zijn heerlijk! Ik ben dan ook blij dat ik gekozen hebt voor het langste traject (ViaVanI – aanbod), voor de wat langere ondersteuning en begeleiding van Karin.

Esther, Interdum nunc

Yes, I’m back! Ik voel me weer sterk en krachtig, dé persoon die ik ben. Bewust van mijn kwetsbaarheid en, nieuwe inzichten gekregen weke kant ik op wil. Deze 1- op 1 Inspiratie (trainings) dag met Karin was ongelooflijk: fijn, warm en meer dan waardevol!

Ineke,

Karin is bevlogen in haar missie om iedere vrouw de beste versie van zichzelf te laten zijn. Ze weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en neemt je mee in haar enthousiasme.

Joanne,

Als ik niet bij Karin in het Inspiratietraject was gestapt, dan zat ik waarschijnlijk nu met een burnout thuis!

Joanne, Joanne

Super dankbaar dat Karin een periode met mij mee loopt. Ik kan het iedereen aanbevelen! Wat een enthousiast, mooi mens! Trots op mijn stappen.

Wendy,