Cupping & Coaching

Een unieke combinatie van cupping met gezondheids- en mentale coaching. Volledig afgestemd op dat wat jij nodig hebt. Elke 1:1 cupping & coaching is dus uniek! Immers, jij bent uniek!

Waar verlang jij naar?

Het was even stil…en ja hoor daar zei ze wat ik al voelde, zag en hoorde voor ze het zelf uitsprak. ” Rust! want ik ben zo vermoeid!” 

Weinig ” sparkles in her eyes”. En weet je, ze is niet de enige. Veel vrouwen die zich een jaar lang aan mij binden met Cupping & Coaching verlangen naar meer:

Energie
Zelfvertrouwen
Zachtheid
Liefde en zelfzorg
Rust
Minder pijntjes & klachten
Verandering
Kiesen voor zichzelf

Tijd voor een positieve verandering

Samen duiken we diep in jou. Een jaar lang ondersteun ik je. We duiken in je beperkende overtuigingen. Je onzekerheden. We kijken samen naar je leefpatronen. Alles wat binnen mijn vermogen ligt wenden we aan, om jouw innerlijk vuur te doen laten opvlammen en je energiemanagement te optimaliseren zodat jij in jouw grootsheid kunt stappen. Je mag zijn wie je bent!

Daarnaast behandel ik je maandelijks op de behandelbank met een transformational cupping behandeling of een Holi Facial behandeling. Samen voelen wat jouw lijf op dat moment nodig heeft en waar we voor jou stappen kunnen zetten in jouw herstel. 

Lekker praktisch!

Door een combinatie van praktische tools voor je voeding, beweging, mindset, slaap en ontspanning. Door anders naar jezelf en je leven te kijken en te ontmoeten wat zich aandient in jouw leven geef ik je handvatten en een spiegel. En creëer jij een shift in je leven. Pak je de regie over jezelf, je lichaam én je leven op een wijze en tempo die jou past!

Ik ging je voor

Vele vrouwen gaven mij jaren terug al een liefdevolle duw om mezelf verder te ontplooien. Van een reiki therapeut, osteopaat, epigenetisch/orthomoleculair therapeut tot levenscoach en eigen jaarontwikkelingsprogramma’s. Altijd was er iemand die tijdelijk en/of nog met mij mee liep. Inmiddels mag ik ook zo’n vrouw zijn. Zij die jouw liefdevol duwt.

Jaartraject Selfcare Cupping & Coaching

Bewustzijnscoaching is gezondheids- en mentale coaching: gedurende jouw traject komt aan bod wat jij nodig hebt: voeding, beweging, slaap- en ontspanning, sociaal netwerk. Ik kijk mee. Adviseer je. Jij pakt op wat je past. Tussen de sessies door ga jij hier bewust of soms onbewust mee aan de slag. En ben ik daarnaast via app bereikbaar voor jou als je vastloopt of wilt dat ik mee kijk met dat wat er is. Je ontvangt materialen (denk aan tijdschriften o.i.d.) die voor jou van inspirerende waarde mogen zijn. En dat wat nodig is om jou je stapjes of stappen in groei, heling en genezing te laten zetten. 

Jouw investering

Lieve JIJ, Ik ben er. Met wie ik ben, wat ik in mij heb aan jaren kennis mag ik jou liefdevol duwen. Een jaar lang. Elke maand Cupping &Coaching. Vanaf € 150,00 per maand (incl. BTW) voor een sessie van 2 uur, elke maand. 

Waarom een jaar? Omdat ik je liever niet zie terugvallen en geloof in een duurzame verandering. En dat, heeft tijd nodig. 

Wat levert het jou op?

Meer Rust en Ruimte voor jezelf
Eigenwaarde
Regie over je leven
Gevoelvoller leven
Mildheid voor jezelf
Een andere kijk op jouw leven
Minder lichamelijke klachten
Een fantastische uitstraling!

“Ik gun iedereen een Karin” zei een vrouw onlangs tegen mij. En ja ik had mezelf ook graag een Karin gegund in mijn jonge jaren.

“Lieve Karin, bedankt voor het scheppen van helderheid, de veiligheid, de gesprekken, het delen van een stukje van jezelf. Ik ben zo dankbaar dat je er bent en dat ik mezelf dit traject van maandelijkse sessies hebt gegund. Het maakt veel los. Doet me groeien. Er is een basis voor mildheid voor mezelf. Ik groei en zie mezelf en mijn leven vanuit een ander perspectief. Veel liefdevoller en zachter.”

Yessika

?

?