HEY! MIJN NAAM IS KARIN.

Vanuit een verlangen met jou de diepte op te zoeken is ViaVanI ontstaan. Door middel van verdieping in mijn leefpatronen én jarenlange (en nog) YIN beoefening gaf en geef ik handvatten aan mijn emotie-eet verleden, mijn haat/liefde verhouding met mijn lichaam, mijn gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen en besloot ik geleidelijk aan meer voor mezelf te kiezen. Te gaan waar ik écht Happy van word.

 Als Gezondheids-/mentalcoach én YIN expert – gecombineerd met mijn holistische Transformational Cupping behandelingen – inspireer ik jou om volle bak vanuit je hart te leven. Ondersteun ik je met dat wat ik weet en kan. Leef ik je voor. Om leiderschap over je leven te pakken door, met name, te verzachten en nu de keuzes te maken die écht bij je passen. Je bindweefsel te zuiveren van energetische en toxische ballast. Ruimte te maken voor JOU. Uit eigen ervaring weet ik dat het leven meer is dan die rat-race van onze 24/7 maatschappij die jou je zachtheid doet vergeten.

Contact Karin

Mijn missie? Meer zachtheid in de wereld te brengen. Meer YIN. Te vertragen. Te verstillen. Te verbinden met jezelf om vanuit jou een ripple-effect te creëren in jouw en mijn wereld. Vanuit een zachte kracht volledig jezelf te zijn. Daarvoor zijn we toch hier?

Be yourself anybody else is already taken.
Your Journey starts here!

Hoi Facial

En, ben je nu nieuwsgierig naar de opleidingen die ik naast mijn levenservaring van 53 jaren in mijn rugzak heb? Lees maar mee: Sonnevelt Opleidingen, de opleidingen Beweegcoach, Mentalcoach, Stresscounselor en Vitaliteitscoach. Total Health, Medische- en Psychosociale basiskennis. St. Ortohealth Foundation, Orthomoleculaire voedingsleer en Orthomoleculaire voedings- en suppletieadviseur. OERsterk Academy, OERsterk Master Coach. José de Groot | YIN Academy, YIN yoga anatomy & meridians teacher. Kim Cupping, Transformational Cupping. Sylvia Mullaart-Bonn (Fusion Yoga), hormoonyoga opleiding (2024).

Namasté

Karin van Iersel