EET Goed Challenge

4 weken bewuster leven

Weg van de zoete verleidingen

Op weg naar een leven met minder suiker

Doe mee en gun jezelf een reset!

Na een hectische dag verlang je naar iets lekkers, maar je wilt jezelf niet langer overgeven aan die suikerzoete verleidingen. Je zit niet lekker in je vel, je kleding begint wat strakker te zitten en die vervelende zwembandjes rond je middel lijken maar niet te verdwijnen. Tel daarbij op de opgeblazen gevoelens, energiedips en moodswings, en het lijkt wel alsof eten de hele dag door in je gedachten zit.

Herkenbaar? Je bent niet alleen. Het gevecht met dat stemmetje dat zegt “één koekje kan geen kwaad” is herkenbaar voor velen van ons en voor mij ook!  We beginnen de dag vol goede voornemens, maar voor we het weten, zitten we weer in een suikercoma, vol spijt en teleurstelling.

Maar dit is niet hoe jij je wilt voelen. We willen ons energiek, gezond en gelukkig voelen. Daarom is het tijd voor verandering. Tijd om de controle terug te nemen en te breken met die suikerverslaving.

Welkom bij de EET Goed Challenge! In de komende 4 weken ga ik samen met jou de kracht van bewuste keuzes ontdekken. Ik ga je  inspireren, ondersteunen en motiveren om suiker (deels) uit jouw leven te bannen en te kiezen voor een gezondere, gelukkigere versie van jezelf.

Een 4 weekse focus die je meeneemt:

Hoe jij meer bewerkte suiker laat staan
Hoe jij minder bewerkte voeding eet
Hoe jij meer fitheid ervaart
Hoe jij minder energiedipjes hebt
Hoe jij meer geniet

Tijd voor een positieve verandering

Ik neem je mee. Jij doet het zelf.
Ik begeleid je op mijn wijze. Vier weken lang.
Naar een meer en meer suikervrij leven.

Geheel suikervrij, is wat mij betreft een utopie. Je mag ook gewoon genieten. En als daar een koekje, snoepje, biertje o.i.d. bij hoort. Helemaal prima. Maar een teveel van dit. Genereert klachten, kwalen, energiedips. Ongemerkt. Onbewust.

Een reset

Met deze vier weken, reset je jezelf. Even weer die focus wat meer op goede voeding.
Met elke week een werkboek boordevol info, recepten, voedingstips om jou net (weer) die duw te geven naar meer energie, fitheid en gezonde voedende momenten maar, zeker zo belangrijk, ook lekkere voeding voor je lichaam.

Niks geen gekke recepten of ingrediënten. Alles lekker down-to-earth. Te koop bij je (buurt)super of nog liever lokale landwinkel of bio-winkel. Verwacht geen kant- en klare schema’s. Het is veel waardevoller dat jij, gestimuleerd en geïnspireerd, aan de slag gaat zodat je duurzame geïntegreerde veranderingen inbed in jouw dag en leven.

Op jouw manier ga je deze challenge aan. Om vier weken te minderen met je bewerkte suikerinname. Misschien wel volledig de bewerkte suikers te laten staan. En na die vier weken. Zet je door en blijven bepaalde inzichten duurzaam ingebed in je eetpatroon. Weet je weer waar je staat met je voeding. Misschien start je pas of ben je al enige tijd bezig. Deze challenge verdiept op een wijze die bij jou past. In je voeding. Je mindset. Je gezondheid. Je levensenergie en -geluk!

Ga jij de uitdaging aan?

 • Jouw bijdrage: € 25,- 
 • Elke week een e-mail van mij voor jou met daarin een digitaal e-werkboek/magazine in het weekthema.
 • Na 4 weken heb je een prachtig naslagwerk in huis waar je altijd op terug kunt vallen.
 • Je start wanneer jij wilt dus waarom nog wachten? Geen excuses meer. Meld je nu aan en begin direct! 
 • En als bonus ontvang je ook een GRATIS YIN online training. Een kadootje van mij om je tijdens deze challenge extra te ondersteunen. 

Ontdek hoe:

Je energiedips verdwijnen
Je moodswings verminderen
Je buik platter wordt
Je lichaam en hoofd rustiger wordt
Je eenvoudig lekkerder in je vel komt te zitten
Je die constante "suikerzucht" gedag zet
Je niet meer constant aan eten denkt
Je haat/liefde verhouding met eten vermindert

En het beste van dit alles:

 • Apart koken hoeft niet.
 • Je eet maaltijden en snacks met een voedende insteek.
 • Niets moet en alles mag.
 • Je kunt nog gewoon uit eten en naar een feestje!
 • Het kost je een geringe tijdsinvestering per dag/week.
 • Zonder dure boodschappen maar gewoon in je lokale supermarkt of (bio)winkel.
 • HET IS FUN. Je speelt met jezelf, je lichaam en je voeding op een plezierige manier!

Aanmelden

Gun jezelf en je lijf deze reset!
Druk op die resetknop en speel mee in deze EET GOED 4 weken-focus.

“Ik gun iedereen een Karin” zei een vrouw onlangs tegen mij. En ja ik had mezelf ook graag een Karin gegund in mijn jonge jaren.

“Lieve Karin, bedankt voor het scheppen van helderheid, de veiligheid, de gesprekken, het delen van een stukje van jezelf. Ik ben zo dankbaar dat je er bent en dat ik mezelf dit traject van maandelijkse sessies hebt gegund.

Het maakt veel los. Doet me groeien. Er is een basis voor mildheid voor mezelf. Ik groei en zie mezelf en mijn leven vanuit een ander perspectief. Veel liefdevoller en zachter.”

Yessika

Dankzij jou voor het eerst de winter omarmd en genoten van het terug trekken in mijn wintercocon!

Genieten nu van de lente die zich heel voorzichtig aandiend met de eerste krokussen en sneeuwklokjes maar wat was het fijn om winter te beleven zoals ik hem mocht beleven ❤️

Mieke

“De spiegels die Karin me voorhoudt. Zo simpel. Zo effectief. Lekker helder. Ze ziet me zoals ik ben. Legt me niets op. En juist hierdoor ontstaat er een verandering. Zo eet ik al zoveel anders. Voel ik me fitter. Beweeg ik al anders en het allerbelangrijkste. Ik voel me zoveel energieker. Ik onderneem meer en mijn uitstelgedrag is niet meer zo aanwezig. Kortom: iedereen zou een Karin aan haar zijde moeten hebben voor een poos.”

Carla