Your Inner Nature

 “Met een dikke buik, volle kont, fietstassen van dijen

en een stroef en stram lijf kan ook JIJ aan YIN YOGA doen!”

Yoga is er voor IEDEREEN, voor ELK LICHAAM.

YIN Yoga lesrooster: 

  •  Dinsdagavond, 18.45 – 20.00u
  •  Dinsdagavond, 20.15 – 21.30u

 

  •  Donderdagavond, 18.45 – 20.00u
  •  Donderdagavond, 20.15 – 21.30u

 

Locatie: Oudelande, De Koffietuin.

Tarieven: 
Losse training: € 15,- 
10 strippenkaart: € 135,- (een jaar geldig)

Max. 8-10 personen per groepstraining

De groep en een sfeervolle locatie zijn jouw stok achter de deur om met jezelf aan de slag te gaan op de Yin-yogamat.

Yin Yoga Oudelande

Ontdek mijn speciale evenementen en gastlessen

Ontdek meer dan mijn wekelijkse YIN-Yogalessen in Oudelande.

Regelmatig organiseer ik in samenwerking met andere inspirerende ondernemers speciale yoga-evenementen. Daarnaast verspreid ik graag mijn liefde voor YIN als gastdocent bij de Zeeuwse yogaschool.

Zin in een extra momentje voor jezelf?

YIN XL serie, een reis met de elementen

In 2024 organiseer ik een serie van special classes: YIN XL Serie. In een YIN XL les worden de houdingen wat langer aangehouden dan in een gewone YIN training.

Hierdoor stimuleer je het fysieke lichaam om te versoepelen en versterken, terwijl je gebruik maakt van de zwaartekracht en ontspanning. Je oefent een vriendelijke houding naar jezelf aan te nemen, en je lichaamsbewustzijn te vergroten.

De intensiteit tijdens een YIN XL door de duur van de houdingen verbetert je mentale weerbaarheid en triggert jouw fysieke zelfgenezend vermogen meer dan waardevol! Het zuivert daarnaast je bindweefsel op een lekker praktische wijze @ de YIN mat.

Lees hier de ervaringen van die eerste Winter YIN XL met als thema het element Water. Op die unieke locatie in dat kerkje in Lewedorp (Zak van Zuid-Beveland). Denk je nu. Mwwah, ik zou wel willen maar woon te ver weg. Maak er een weekend van. Kom vrijdag’s af, geef jezelf een Transformational of Holi Facial cupping behandeling en ontspan op de zaterdagochtend met de YIN XL serie om nog een nachtje te blijven of weer terug te gaan naar jouw thuis. Contact me en ik regel een fijne, bijzonder B&B of slaapplek voor je.

Ik wil je even laten weten dat ik de trainingen heerlijk vind. De houdingen zelf zijn soms uitdagend, maar het effect is verbazingwekkend. Ik huil niet zo makkelijk. Ik weet van mezelf dat ik mijn ingehouden verdriet mag gaan loslaten. Ik heb echter al twee YIN sessies gehad waarbij de tranen geluidloos over mijn wangen stroomden. Voelt als goud om mee te maken.

Soms kun je zo zoeken naar persoonlijke groei, naar manieren om blokkades die je hinderen op te lossen, kringetjes draaien en weer iets proberen. Echt een cadeautje om te ervaren wat YIN yoga doet. En hoe jij het doet!

Iris

Een yin training bijwonen voelt als een dagje sauna. Heerlijk ontspannen ben je als je weer naar huis gaat. Maar ook lukt het me om spanning die vast zit uit mijn lijf te laten ontsnappen.. soms is het echt jankend op de mat maar zo bevrijdend. Onder begeleiding van karin haar stem, zachte handen om je in de juiste positie te leggen. De bijpassende muziek en de toplocatie, kijk ik er echt naar uit om weer te kunnen gaan. Ben ik een aantal keer niet geweest dan merk ik dat aan mn lijf maar ook mentaal. Er is een warme en veilige omgeving gecreeerd waar je jezelf mag zijn.

 

Esther

Lieve Karin, wat is het toch een heerlijkheid om mij wekelijks onder te dompelen in jouw fijne, liefdevolle yin energie.

Structureel tijd voor mezelf vrijmaken en door de yin houdingen mijn zelfgenezend vermogen activeren en te voelen/ervaren wat er speelt is zó belangrijk voor mij en heeft me al veel gebracht. Rugpijn verdwijnt, een soepeler en sterker lijf, meer ruimte in lichaam en geest dus meer ruimte voor MIJ, heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden.🧘🤸‍♂️

Je bent een topper Karin en een lief, mooi en inspirerend mens❤️

Annette

Yin Yoga Karin

Wat is YIN-Yoga?

Yin Yoga is een yogavorm die gericht is op het versoepelen en versterken van pezen, gewrichten en je bindweefsel. Ze rekken dieperliggende spieren op en maken diverse lichaamsgebieden los. Het verbetert je mobiliteit en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen. Hoe?

Door een aantal minuten de Yin Yoga poses vast te houden, als het ware een “groene pijn zone” op te zoeken én met behulp van je ademhaling, creëer je ruimte in de betreffende lichaamsgebieden die die poses aanraken.

Yin Yoga is JOUW innerlijke reis door je lijf. Door het langdurig aanhouden van bepaalde poses, raak je ook de aan deze pose verbonden energiebanen (meridianen), chakragebieden (energiecentra) en organen in je lichaam.

Dit alles zorgt (on)bewust voor het ‘versmelten’ van de in het bindweefsel opgeslagen ‘bevroren’ emoties, trauma’s, prikkels en ervaringen. Bewust of onbewust neem je dit mee als je met je lijf aan de slag gaat. Hoe tof? Yin Yoga is een mooie vorm als tegenhanger of aanvulling voor alle yang-activiteiten en druktes die in jouw dagelijkse agenda verweven zijn.