Your Inner Nature @Online

“Een uur jezelf onderdompelen in You Inner Nature, YIN”

“Lekker laagdrempeling op een fijne plek bij jou thuis”.

Yin@Online

Elke maand

Op een wisselende dag passend in mijn (werk)agenda.
Op de maandag-, soms woensdag-, of vrijdagavond verzorg ik een YIN Online training.
Een uur jezelf onderdompelen in Your Inner Nature. YIN.

Tarief: 
Losse training: € 12,50

Je betaalt per keer dat je je aanmeldt. Geen abonnement. Lekker laagdrempelig.

Yin Yoga Karin

Alle info over Yin @online

Wil jij op de hoogte blijven van alle informatie over mijn YIN @Online trainingen? Meld je dan hier aan om de nieuwsbrief te ontvangen. Hierin deel ik mijn nieuwe trainingen en kun je direct aanmelden, of niet mocht deze datum je een keer niet uitkomen.

Agenda Yin@Online

Woensdag 29 mei | 19.30 - 20.30/20.45 uur

Via de onderstaande knop kun je direct aanmelden en betalen voor deze Yina @Online training. Je ontvangt dan een bevestiging met daarin een uitnodiging met een link naar de training van die dag. 

Wat is YIN Yoga?

Yin Yoga nodigt je uit om naar binnen te keren en dat aan te raken wat jij nu nodig hebt. Het is een yogavorm die je contact laat maken met je innerlijke kompas, waardoor vertrouwen en authenticiteit weer beleefd mogen worden. En dat alles fijn op jouw plekje thuis.

YIN yoga brengt je van worden naar zijn!

Het is een yoga vorm waarbij de houdingen langzaam, zacht en in alle rust in een meditatieve staat worden uitgeoefend. Je verblijft een aantal minuten in de houding, zodat je kunt smelten in de houding en contact kunt maken met de diepere lagen in jou!

Klik op onderstaande knop om nog meer te weten te komen over YIN en je fascia waarop de YIN houdingen inwerken.

Ik wil je even laten weten dat ik de trainingen heerlijk vind. De houdingen zelf zijn soms uitdagend, maar het effect is verbazingwekkend. Ik huil niet zo makkelijk. Ik weet van mezelf dat ik mijn ingehouden verdriet mag gaan loslaten. Ik heb echter al twee YIN sessies gehad waarbij de tranen geluidloos over mijn wangen stroomden. Voelt als goud om mee te maken.

Soms kun je zo zoeken naar persoonlijke groei, naar manieren om blokkades die je hinderen op te lossen, kringetjes draaien en weer iets proberen. Echt een cadeautje om te ervaren wat YIN yoga doet. En hoe jij het doet!

Iris

Een yin training bijwonen voelt als een dagje sauna. Heerlijk ontspannen ben je als je weer naar huis gaat. Maar ook lukt het me om spanning die vast zit uit mijn lijf te laten ontsnappen.. soms is het echt jankend op de mat maar zo bevrijdend. Onder begeleiding van karin haar stem, zachte handen om je in de juiste positie te leggen. De bijpassende muziek en de toplocatie, kijk ik er echt naar uit om weer te kunne gaan. Ben ik een aantal keer niet geweest dan merk ik dat aan mn lijf maar ook mentaal. Er is een warme en veilige omgeving gecreeerd waar je jezelf mag zijn.

 

Esther

Lieve Karin, wat is het toch een heerlijkheid om mij wekelijks onder te dompelen in jouw fijne, liefdevolle yin energie.

Structureel tijd voor mezelf vrijmaken en door de yin houdingen mijn zelfgenezend vermogen activeren en te voelen/ervaren wat er speelt is zó belangrijk voor mij en heeft me al veel gebracht. Rugpijn verdwijnt, een soepeler en sterker lijf, meer ruimte in lichaam en geest dus meer ruimte voor MIJ, heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden.🧘🤸‍♂️

Je bent een topper Karin en een lief, mooi en inspirerend mens❤️

Annette