Transformational Cupping

Transformational Cupping is meer dan cupping.

Kun jij luisteren naar je lijf? Stap op die behandeltafel en gun jezelf een frequente behandeling.

JOUW INVESTERING voor 60-90 minuten mijn volledige aandacht, mijn advies, een transformational cupping behandeling, een hydraterend sapje met iets gezond lekkers om bij te komen is mogelijk vanaf € 75 euro

Transformational Cupping is meer dan cupping

Herken jij de signalen van jouw lijf?

Rugpijn die maar blijft zeuren, gewrichtspijnen die je dagelijks belemmeren, zware benen die je energie afnemen. Je zit letterlijk niet goed in je vel maar met de reguliere behandelwijzes kom je niet verder. Deze klachten kunnen wijzen op opgehoopte ‘ballast’ en vastgehouden afvalstoffen die je gedurende je leven hebt verzameld. Het is tijd om deze te gaan ontdekken en los te laten.

Opgehoopte ballast

In mijn praktijk combineer ik cupping met manuele therapie, voedingsbegeleiding en gezondheidscoaching, gebaseerd op mijn eigen levenservaring en brede professionele kennis. Efficiënt en resultaatgericht, met een unieke benadering die verschillende achtergronden integreert. Met de cup ga ik op zoek naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen, de ‘ballast’ die fysieke en mentale klachten kan veroorzaken.

Beter in je vel

Voor wie is Transformational Cupping? Voor elk uniek individu, elk lichaam met zijn eigen geschiedenis. Of je nu intens of minder intens last hebt van opgehoopte ‘ballast’, deze behandeling kan jouw lichaam bevrijden. Je krijgt de vrijheid terug, je lichaam wordt gezonder op alle niveaus, je huid gaat stralen en je komt letterlijk en figuurlijk anders in je vel te zitten.

Rugpijn vermindert en wordt verleden tijd
Gewrichtspijnen verminderen
Je ervaart lichtere benen
Er ontstaat meer souplesse in je lijf
Trauma's en oud zeer laten los
Je ziet er jonger uit
Betere functie van je organen
Optimalisatie van het zenuwstelsel
Verbetering van het lymfesysteem
Meer helderheid in je hoofd

Veiligheid voorop

Het is geen ontspanningsmassage; het is een krachtig samenspel tussen jou en mij. De manipulatie van bindweefsel kan gevoelig zijn, maar het reikt nooit verder dan jij en je lichaam aankunnen. Veiligheid staat voorop, en dat is mijn belofte aan jou.

Wanneer ik je niet behandel

  • Zwanger of nog borstvoeding gevend.
  • Tromboseklachten
  • Als jij intrinsiek niet gemotiveerd bent en een slachtofferrol aanneemt.
  • Na een operatie is het 6-12 maanden herstellen en dan pas weer cuppen van het betreffende gedeelte.
  • Volg je chemotherapie? Na 1 jaar is een behandeling weer mogelijk.
  • Na een keizersnede en/of liposuctie operatie; na 1 jaar ben je welkom

Mijn behandelingen

Cupping Karin

Transformational Cupping

Met de cup trek ik op je huid de cup vacuüm trek en ga speuren naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen. Deze verzamel je gedurende je leven en zet je vast of hou je vast. Deze opgehoopte ‘ballast’ kan zich over het gehele lijf verspreiden. Heb je fysieke of mentale klachten dan liggen verklevingen en/of opgehoopt afval hieraan ten grondslag.

Het is geen lekkere ontspanningsmassage.Ik manipuleer je bindweefsel en dat kan gevoelig/pijnlijk zijn. Maar het is ook een spel tussen jou en mij. Ik bied jou je veiligheid en jij biedt jezelf jouw veiligheid. Je kan nooit meer of dieper dan jij en je lijf aankunnen. Dat is waar ik voor sta.

Jouw investering voor 1,5 uur mijn aandacht, mijn advies, een Transformational Cupping behandeling, een hydraterend sapje met iets lekkers en gezond om bij te komen bedraagt € 110,-.

Transformational cupping

Holi Facial

Facial cupping is een vereenvoudigde variant van de bindweefselmassage uit de traditionele Chinese geneeswijze. Het zorgt met name voor stressreductie want de behandeling heeft een kalmerend effect op je zenuwstelsel. De doorbloeding van de huid stimuleert afvalafvoer, stimuleert de bloedsomloop waardoor er warm zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gebracht. 

En daarnaast, wat voor mij een meerwaarde is, begeleidt ik het via mijn energiewerk. Je hoofd is verbonden met je organen, dus via deze behandeling pak je bepaalde processen aan waardoor jouw gezondheid eveneens verbetert. . 

Jouw investering voor 60 minuten mijn aandacht, mijn advies, een Holi Facial behandeling, een hydraterend sapje met iets lekkers en gezond om bij te komen bedraagt € 75,-.

Wat zeggen mijn klanten

Lieve Karin, bedankt voor mijn TC behandelingen. Het scheppen van de helderheid, de veiligheid, de gesprekken, het delen van een stukje van jezelf.

Ik ben zo dankbaar dat je er bent en dat ik mezelf dit traject van maandelijks een behandeling gun. Het maakt zoveel los. Het is intens. Ik huil en ik voel me ‘on top of the world’ tegelijk. Bijna euforisch zelf. En belangrijk ik voel me fysiek en mentaal/emotioneel zo fijn, stabiel.

Dank je wel voor je kennis, je cuppen en je veiligheid.”

 

Jessica

Wat een bijzondere ervaring! Ik had rekening gehouden met pijn, in alle soorten en maten. Ik voelde me comfortabel en ontspannen in het oncomfortabele. Na de sessie stroomden zacht wat tranen uit mijn ogen. Ik voelde compassie, mededogen, liefde en een soort van geluksgevoel naar het kleine meisje in me. Er is een basis gelegd voor ruimte en zachtheid. Mijn borst voelt wat lichter. Ik mag een stem hebben; ik heb een stem. En TC helpt me daar meer en meer bij te komen.

Dank je wel lieve Karin dat je ondersteunend bent in mijn proces!

Miranda

Ik ontmoette Karin een paar jaar geleden en door haar kwam ik ook in aanraking met het OERSterk principe. Geen moment spijt van gehad.  Na behandeling 1 van mijn frozen shoulder had ik een enorme vooruitgang in mijn linkerkant qua beweging. Ik heb ook het gevoel, dat cupping heel goed werkt in fase 2/3 van de FS. Bij behandeling 2 kwam er vooral veel emotie vrij en voelde ik me erna ook emotioneel veel lichter.

Karin is een prachtige lieve vrouw die mij met veel warmte en openheid behandelt. Ik voel me veilig en vertrouwd, en haar behandelingen zijn de investering dubbel en dwars waard. 

Claudia

Ons lijf is een magische fabriek

Ons lijf is een magische fabriek. Als jij goed voor deze fabriek zorgt. Alle radartjes en operators de aandacht geeft die zie mogen hebben om goed te kunnen draaien. Dan verloopt het soepel en smooth, kun je tijdig bijsturen. Maar als er klachten ontstaan (of erger) dan vertelt die klacht jou wat jij op dat moment mag doen om erger te voorkomen. Kun jij luisteren? Stap op die behandeltafel en gun jezelf een frequente Transformational Cupping behandeling.