Herfst YIN XL | Zaterdag 23 november

In 2024 organiseer ik een serie van special classes: YIN XL Serie. In een YIN XL les worden de houdingen wat langer aangehouden dan in een gewone YIN training.

Hierdoor stimuleer je het fysieke lichaam om te versoepelen en versterken, terwijl je gebruik maakt van de zwaartekracht en ontspanning. Je oefent een vriendelijke houding naar jezelf aan te nemen, en je lichaamsbewustzijn te vergroten.

De intensiteit tijdens een YIN XL door de duur van de houdingen verbetert je mentale weerbaarheid en triggert jouw fysieke zelfgenezend vermogen meer dan waardevol! Het zuivert daarnaast je bindweefsel op een lekker praktische wijze @ de YIN mat.

Maar bovenal start je je weekend meer dan fantastisch vanuit rust en ruimte voor jezelf. Cadeau’tje toch?

YIN XL herfst
Herfst YIN XL: De herfst en het Metaal Element.

Het thema van deze YIN XL special class is Herfst De TCM (Traditional Chinese Medicine) verbindt het element Metaal aan de lente. Een Yin XL kan helpen om je draai te vinden in de omschakeling naar de volgende fase.

Metaal is volgens de TCM verbonden aan de long en dikke darm meridianen. De dikke darm laat in het fysieke lichaam het oude los en de longen laten het nieuwe binnen. Ook op emotioneel en mentaal niveau werken long en dikke darm door op het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen.

Metaal is een regulerende energie. Een enorm transformerende energie. Ook dat zie je terug in de natuur. Als metaal in balans is kun je makkelijke keuzes maken en weet je wat je wel of niet zou moeten doen. Vaak betekent dit dingen loslaten.

Loslaten is ook wat we zien in de natuur. Loslaten om je voor te bereiden om de volgende fase. Loslaten zodat het nieuwe kan komen. Als de metaal energie in balans is dan hebben we vertrouwen en zijn we zelf verzekerd.

In deze speciale YIN XL dompelen we ons onder in de energie van de herfst door middel van YIN-oefeningen, ademoefeningen en meditatie/visualisatie. Na deze YIN XL serie-ochtend voel je je als herboren!

Praktische info

  • Locatie: Kerkje Lewedorp, Zandkreekstraat 31.
  • Tijd: 09.30 – 12.00 uur. Inloop vanaf 9.15 uur. 
  • De kerk heeft (hoe fijn!) vloerverwarming. Kleed je in laagjes om jezelf het comfort te geven wat je nodig hebt.
  • Neem je eigen matje, dekentje en/of kussentje mee. Eventueel een flesje water.
  • Na afloop krijg je een lichte maaltijd om te landen voor je weer de deur uit gaat.
  • Investering: € 32,50
  • Na betaling ben je verzeker van je plekje.
  • Minimale deelname 10 deelnemers, maximaal 18.

Meedoen

Je zaterdag starten met een Selfcare-cadeau.
En ook als je nog nooit geYINt hebt, wees welkom! Iedereen kan YINnen en gaat in de houding op zijn/haar wijze.

Aanmelden en betalen doe je via onderstaande knop. 

Heb je vragen? Stuur mij gerust een berichtje! 

Liefs, Karin