Holi Facial

“Jouw gezicht spreekt boekdelen!”

Verschillende delen van je gezicht staan in verbinding met je organen.
Je kaakgewrichten kunnen je soms parten spelen.
Knarsetanden. Hoofdpijnen. Aangezichtspijntjes.
Geef je over aan een holi facial behandeling en ervaar wat het je mag brengen.
Een facial is ZOVEEL meer dan alleen een esthetische gezichtsbehandeling. Ik hecht er veel waarde aan dat de energie die tijdens deze behandeling vrijkomt, goed begeleid wordt. Uit je hoofd, terug naar je hart! Een behandeling waarbij jij een gevoel van kracht en kalmte mag ervaren. Mijn holi facial behandeling draait dan ook om verbinding met jezelf. Oké, en een toffe bijkomstigheid is het aanpakken en verstevigen van je gezichtshuid.

Holi Facial

Wat houdt het in?

Facial cupping is een vereenvoudigde variant van de bindweefselmassage uit de traditionele Chinese geneeswijze. Het zorgt met name voor stressreductie want de behandeling heeft een kalmerend effect op je zenuwstelsel. De doorbloeding van de huid stimuleert afvalafvoer, stimuleert de bloedsomloop waardoor er warm zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gebracht. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. En dat niet alleen, deze massage verwijdert ook je dode huidcellen, zodat je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor zal je huid zich verstevigen en zal je teint in een gezonde blos veranderen. En daarnaast, wat voor mij een meerwaarde is, begeleidt ik het via mijn energiewerk. Je hoofd is verbonden met je organen, dus via deze behandeling pak je bepaalde processen aan waardoor jouw gezondheid eveneens verbetert. Je heling wordt in werking gezet. En je zult je frisser gaan voelen in de energie.

Binaural beats

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van binaural beats. Hierbij worden twee tonen afgespeeld die een paar hertz van elkaar verschillen. De tonen zijn dus net iets hoger of iets lager dan elkaar. Deze twee tonen worden heel ritmisch afgespeeld. In je linkeroor hoor je de ene toon en in je rechteroor hoor je de andere toon. De frequentie van de verschiltoon komt overeen met een specifieke hersengolf. Hersengolven trillen namelijk ook op verschillende frequenties. Als je bijvoorbeeld heel gestrest bent trillen je hersengolven op een andere frequentie dan als je heel erg ontspannen bent. De hersengolven passen zich aan de frequenties die binnenkomen aan. Als je binaural beats luistert wordt er dus een bepaalde gemoedstoestand opgeroepen. Wélke gemoedstoestand dat is, is afhankelijk van het soort binaural beats.
De combinatie van mijn kennis, mijn behandelwijze en wie ik ben tijdens deze behandeling maakt dat jij een unieke ervaring ondergaat. Deze behandeling heet niet voor niets; holi facial!

Hoi Facial

Interesse in deze behandeling?

Neem contact op via het contactformulier en ik neem contact met je op.
Of app me via 06-10401698. Ik beantwoord wanneer ik ruimte heb.
De behandeling duurt ca. 60 minuten. Investering: € 75,00.

Liefs Karin.