Nazomer YIN XL | Zaterdag 28 september

In 2024 organiseer ik een serie van special classes: YIN XL Serie. In een YIN XL les worden de houdingen wat langer aangehouden dan in een gewone YIN training.

Hierdoor stimuleer je het fysieke lichaam om te versoepelen en versterken, terwijl je gebruik maakt van de zwaartekracht en ontspanning. Je oefent een vriendelijke houding naar jezelf aan te nemen, en je lichaamsbewustzijn te vergroten.

De intensiteit tijdens een YIN XL door de duur van de houdingen verbetert je mentale weerbaarheid en triggert jouw fysieke zelfgenezend vermogen meer dan waardevol! Het zuivert daarnaast je bindweefsel op een lekker praktische wijze @ de YIN mat.

Maar bovenal start je je weekend meer dan fantastisch vanuit rust en ruimte voor jezelf. Cadeau’tje toch?

Nazomer YIN XL
Nazomer YIN XL: De nazomer  en het Aarde Element.

Het thema van deze YIN XL special class is de NaZomer. De TCM (Traditional Chinese Medicine) verbindt het element Aarde aan deze nazomerse periode. We maken een reis in de nazomer met het element aarde.

Aarde staat voor structuur, stevigheid, veiligheid, rust en goede voeding. Met beide voeten de grond staan. Het is ons fundament. We putten kracht uit de aarde en zetten dit om in energie, door er gegrond en stevig op te staan maar ook letterlijk de voeding uit de aarde tot ons te nemen.

De meridianen van de maag en milt worden gestimuleerd door de Yin houdingen. Het nazomer seizoen nodigt uit om de vruchten te plukken & dankbaar te zijn. Van het Yang weer terugkerend naar binnen, naar het Yin. Verbonden met lichaam, geest en ziel, trouw aan jezelf. We eindigen, zoals altijd, maar in een YIN XL net een tikkeltje langer, met de ontspannende eindhouding. Laat je helemaal ontspannen, voel wat je los mag laten en wat je mag ontvangen.

In deze speciale YIN XL dompelen we ons onder in de energie van de nazomer door middel van YIN-oefeningen, ademoefeningen en meditatie/visualisatie. Na deze YIN XL serie-ochtend voel je je als herboren!

Praktische info

  • Locatie: Kerkje Lewedorp, Zandkreekstraat 31.
  • Tijd: 09.30 – 12.00 uur. Inloop vanaf 9.15 uur. 
  • Kleed je in laagjes om jezelf het comfort te geven wat je nodig hebt.
  • Neem je eigen matje, dekentje en/of kussentje mee. Eventueel een flesje water.
  • Na afloop krijg je een lichte maaltijd om te landen voor je weer de deur uit gaat.
  • Investering: € 32,50
  • Na betaling ben je verzeker van je plekje.
  • Minimale deelname 10 deelnemers, maximaal 18.

Meedoen

Je nazomer starten met een Selfcare-cadeau.
En ook als je nog nooit geYINt hebt, wees welkom! Iedereen kan YINnen en gaat in de houding op zijn/haar wijze.

Aanmelden en betalen doe je via onderstaande knop. 

Heb je vragen? Stuur mij gerust een berichtje! 

Liefs, Karin