Selfcare Mastermind

Nieuw!

Start in september

Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen eindelijk eens die stap zetten waar je al zolang naar verlangt. Meer rust & ruimte in je hoofd, meer energie, meer plezier in je dag en leven, minder fysieke kwaaltjes en pijntjes en nu eindelijk die tijd voor JOU pakken!

Selfcare Mastermind Groep

Geïnspireerd door mijn eigen deelname aan een ZZP’er-Mastermind voel ik dat ik jou mag ontmoeten in deze SELFCARE MASTERMIND-groep. Hoezo? Ik groei, ontwikkel en raak geïnspireerd door de anderen. En die kracht van een groep is spiegelend krachtig intens en waardevol prachtig voor ieders ontwikkeling. En dat gun ik jou op deze manier ook!

Waar verlang jij naar?

Ben jij op zoek naar meer evenwicht in je leven? Meer rust en ruimte in je hoofd en lijf en een fikse dosis energie. Levenslust! Of ga je nu eindelijk eens die stap zetten naar tijd voor jezelf nemen of datgene waar je naar verlangt?  Is 1:1 therapie of een weekend-retraite nog een brug te ver? Maar wil je wel mijn expertise én de kracht van een kleine groep ervaren? Of voel je dat je een extra stok achter de deur nodig hebt om dieper in actie te komen op welk gebied dan ook? Dan is deze Selfcare Mastermind juist datgene wat jou stimuleert meer van het leven te maken dan je nu doet.

Energie
Zelfvertrouwen
Zachtheid
Liefde en zelfzorg
Rust
Minder pijntjes & klachten
Verandering
Kiesen voor zichzelf

Tijd voor een positieve verandering

In de Selfcare Mastermind-groep duiken we samen de diepte in. Een groep van maximaal 6 (en minimaal 4) vrouwen met vergelijkbare verlangens, doelen en ambities. We duiken in je overtuigingen, je onzekerheden en we kijken naar je leefpatronen. Samen vormen we een krachtige groep die elkaar in een, door mij gecreëerde veilige en vertrouwde omgeving, ondersteunt en stimuleert om te groeien, te helen en te genezen.

Een half jaar lang elke maand wordt het jouw plek om te delen en te sparren over jouw persoonlijke, fysieke en mentale vraagstukken. Om vanuit jou en je energie te focussen op dat wat nu, in deze periode, belangrijk is en ook, zo belangrijk: Actie door jou op jouw focuspunten!

Lekker praktisch!

Door een combinatie van praktische tools voor je voeding, beweging, mindset, slaap en ontspanning. Door anders naar jezelf en je leven te kijken en te ontmoeten wat zich aandient in jouw leven geef ik je handvatten en een spiegel. En creëer jij een shift in je leven. Pak je de regie over jezelf, je lichaam én je leven op een wijze en tempo die jou past!

De sessies starten met een korte YIN raining om te verzachten en naar binnen te keren. Daarna delen we waar we staan op onze focuspunten. Voeden we elkaar. En dit alles begeleid ik vanuit mijn holistiche kijk op het leven. Neem ik je mee in cyclisch leven, de meridianen die jou je levensenergie brengen. Jij bepaalt jouw focuspunten. Ik ben er voor jou om je hierin te laten “koersen” en de groep inspireert je jouw stappen te zetten zoals alleen jij ze kunt zetten. Elke keer ga je naar huis, volledig opgeladen en geïnspireerd. Gespiegeld en met positieve feedback. Zodat je aan het einde van het half jaar met een glimlach terugkijkt en denkt: “Wauw! Dat heb ik toch maar eventjes gedaan.”

Durf jij het aan?

Deze Selfcare Mastermind-groep is voor vrouwen die durven. Voor jou die bereid is om kritisch én empathisch naar zichzelf en de ander te kijken. Die bereid is feedback te ontvangen en dit kan ombuigen in een kracht voor persoonlijke groei, heling en genezing. Om zo je leven naar een energiek(er), gezond(er), bewust(er) en hoger niveau te tillen.

Ik ging je voor

Vele vrouwen gaven mij jaren terug al een liefdevolle duw om mezelf verder te ontplooien. Van een reiki therapeut, osteopaat, epigenetisch/orthomoleculair therapeut tot levenscoach en eigen jaarontwikkelingsprogramma’s. Altijd was er iemand die tijdelijk en/of nog met mij mee liep. Inmiddels mag ik ook zo’n vrouw zijn. Zij die jouw liefdevol duwt.

Aanmelden

Na aanmelding volgt per mail een online vragenlijst en maken we een afspraak voor een vrijblijvend online intakegesprek van 30 minuten om je beter te leren kennen. En om waar te nemen of ik de juiste mensen bij elkaar plaatst in een Selfcare Mastermind-groep.

Een half jaar

Tijdens dit half jaarlijkse traject komt aan bod wat jij nodig hebt: voeding, beweging, slaap- en ontspanning, sociaal netwerk. Ik kijk mee. Adviseer je. Jij pakt op wat je past. Tussen de sessies door ga jij hier bewust of soms onbewust mee aan de slag.

Je ontvangt materialen die voor jou van inspirerende waarde mogen zijn. En dat wat nodig is om jou je stapjes of stappen in groei, heling en genezing te laten zetten. 

Jouw investering

Lieve JIJ, Ik ben er. Met wie ik ben, wat ik in mij heb aan jaren kennis mag ik jou liefdevol duwen. Een half jaar lang. Elke maand een Selfcare Mastermind sessie Vanaf € 150,00 per maand* 

* Inclusief BTW. Inclusief: koffie/thee en versnaperingen. Yin training. Werkboek en materialen die in deze 6 maanden aan de orde komen vanuit holistisch- en cyclische leven en energiemanagement. Te betalen in een keer (6 mnd) of in 3 termijnen.

Wat levert het jou op?

Meer Rust en Ruimte voor jezelf
Eigenwaarde
Regie over je leven
Gevoelvoller leven
Mildheid voor jezelf
Een andere kijk op jouw leven
Minder lichamelijke klachten
Een fantastische uitstraling!

Locatie en data Selfcare Mastermind

Locatie: yogaruimte van De Zeeuwse Yogaschool in Middelburg.

Zaterdagmiddag van 13:30 – 16:30 uur. 

Start: September, juiste data worden binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

Denk je nu? En NU is het MIJN tijd. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Woon je niet in Zeeland en denk je nu: “wauw dit lijkt me wel wat”. Maak er en dan een heerlijk weekendje Zeeland van. Jouw maandelijkse mini-retreat. Dit versterkt in de energie zeker jouw deelname gedurende dit half jaar! Hulp bij het boeken van een leuk natuurhuisje of toffe slaapplek, contact me maar.

“Ik gun iedereen een Karin” zei een vrouw onlangs tegen mij. En ja ik had mezelf ook graag een Karin gegund in mijn jonge jaren.

“Lieve Karin, bedankt voor het scheppen van helderheid, de veiligheid, de gesprekken, het delen van een stukje van jezelf. Ik ben zo dankbaar dat je er bent en dat ik mezelf dit traject van maandelijkse sessies hebt gegund.

Het maakt veel los. Doet me groeien. Er is een basis voor mildheid voor mezelf. Ik groei en zie mezelf en mijn leven vanuit een ander perspectief. Veel liefdevoller en zachter.”

Yessika

Dankzij jou voor het eerst de winter omarmd en genoten van het terug trekken in mijn wintercocon!

Genieten nu van de lente die zich heel voorzichtig aandiend met de eerste krokussen en sneeuwklokjes maar wat was het fijn om winter te beleven zoals ik hem mocht beleven ❤️

Mieke

“De spiegels die Karin me voorhoudt. Zo simpel. Zo effectief. Lekker helder. Ze ziet me zoals ik ben. Legt me niets op. En juist hierdoor ontstaat er een verandering. Zo eet ik al zoveel anders. Voel ik me fitter. Beweeg ik al anders en het allerbelangrijkste. Ik voel me zoveel energieker. Ik onderneem meer en mijn uitstelgedrag is niet meer zo aanwezig. Kortom: iedereen zou een Karin aan haar zijde moeten hebben voor een poos.”

Carla