Weekend Retreat november '23

Wonderlijk hoe energie werkt

Een droom die uitkwam. Voor mij. Voor ons.
Samen met Naomi Goozen-Geertse organiseerden we een weekendretreat.

Een retreat voor vrouwen die er naar verlangen zichzelf in hun kracht te zetten. Door ‘simpelweg’ er lekker even uit te zijn. Niets te hoeven. Alleen en op zichzelf toegewezen. In de groepsdynamiek die er heerst tussen 15 vrouwen.

Ikzelf heb al een aantal retreats zelf bijgewoond. Walk Your Talk is one of my slogans. Want juist dan kan ik je aanreiken wat nodig is vanuit hetgeen ik zelf heb mogen ervaren. Ieder zijn pad. Maar kunstjes doorgeven daar ben ik en zijn wij niet van. En dat wat ik altijd ervoer zag ik nu ook ontstaan. Al direct op die vrijdagavond 10 november op de prachtige plek van Finca Vrij in het Zeeuwse Scharendijke. Verbinding. 15 verschillende vrouwen. Zo verschillend en toch zo hetzelfde. Wonderlijk. Hoe energie werkt.

Finca Vrij Yogazaal

De basis is gezet

Dit weekend onderwierpen de vrouwen zich aan diverse yogavormen en ademwerksessies. Persoonlijke behandelingen. Stiltewandeling en vuurceremonie. Alles. Om datgene in zichzelf aan te raken, aan te wakkeren, te voelen te doorleven en te laten zijn of laten gaan.

Kortom. Er werd gehuild. En veel gelachen. Heerlijk gegeten en genoten van de plantaardige voedingskunstwerken van Suzan Peutz-Lindhout alias Suzan Plantaardig op Instagram (volg haar beslist!).

Het eerste retreat stond als een huis. Een basis om op verder te bouwen. En wat mij betreft te laten groeien. Want een ding is zeker hier ligt mijn hart. Om samen met jou te verbinden en samen te groeien. De wereld mooier maken en gezonder kleuren. Daar zijn we toch hiervoor?

Weekend retreat 23

Geen perfectie

Geen minpuntjes en wanklanken? Natuurlijk. Open en eerlijk is mijn credo. Het pijnlijkste in dit alles was dat ik de groep even moest verlaten. Mijn lichaam begon te spugen. Intens. Dus ben ik opgehaald en heb ik een nachtje thuis geslapen om de cirkel daarna toch rond te maken en te eindigen samen bij de afsluitende vuurceremonie waarbij iedereen zijn persoonlijke processen deelde of in ieder geval aan het vuur toevertrouwde. Want waar je ook sta op je pad. Er is altijd iets wat je mag laten gaan om vervolgens weer door te groeien waar je ziel naar verlangt. Never stop healing the way you want!

Noteer alvast in je agenda

Ook een keertje mee op zo’n bijzonder retreat? Plaats je op de lijst waarbij je als eerste de informatie ontvangt en de aanmeldlink. Noteer in ieder geval alsvast 11 -13 oktober 2024 in je agenda voor het herfstretreat en stay tuned, voor een mogelijk voorjaarsretreat 2024.

Liefs Karin.