Special Class: YIN & iRest

  • Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. 
  • Van 9.30 – 11.30 uur met een theetje na afloop om fijn bij te komen voor je weer weg gaat.
  • Locatie: Labeur Lifestyle & Training, Gildeweg 20a in Vlissingen.
  • Investering: € 32,50 Inclusief thee met iets lekkers na afloop en een yogakrant.

YIN & iRest; een perfecte combinatie om te helen vanuit jezelf in zachtheid. Wij begeleiden je in het ont-moeten, ont-spannen en ont-dekken tijdens deze bijzondere en mogelijk zelfs magische YIN & iRest sessie.

Let op! Na aanmelding ontvang je ook nog een bevestiging van Naomi met daarin een betaalverzoek. Je kunt ook contant voor aanvang van de les betalen (kom dan iets eerder zodat we op tijd kunnen starten).  Kosteloos annuleren kan tot 24u voor aanvang van de activiteit

YIN (Your Inner Nature) – yoga.

Yin & iRest Vlissingen

Tijdens de zachte YINhoudingen gaat het om het loslaten van verwachtingen, oordelen & aannames, overtuigingen & emoties. Spelen met je lichaam en de mat. Ontspanning in je lichaam zoeken tijdens de diverse YIN houdingen. Waardoor je het lichaam rust gunt. Lengte en souplesse ontstaat. Niet alleen in de spieren, maar ook rondom de gewrichten, kapsels en in het bindweefsel. De vloeistoffen in je lichaam en met name in je bindweefsel optimaliseren. Zuivering van dat wat jou mag verlaten; toxisch afval of energetische/emotionele ophopingen. Daarbij wordt stress verminderd en ontstaat er meer (bewegings)vrijheid. Er ontstaat ruimte in het hele lichaam en in de geest. We openen tijdens de YIN houdingen onze chakra’s. De energiecentrales in je lichaam. De levensenergie en -kracht boosten en laten doorstromen door de energiebanen, weefsels/cellen en organen, zodat jij jezelf weer in je kracht plaatst.

Na het verzachten van het lichaam, het verdiepen van de ademhaling en het vertragen van je hele ‘wezen’ voor een uur, gaan we verder de diepte in met een iRest sessie.

Wil je meer lezen wat YIN met jou en je bindweefsel doet? Klik dan hier

iRest (integrave restoration) – Innerlijk herstellen.

Tijdens de iRest sessie gaan we (net als bij Yoga Nidra) naar de staat tussen waken en slapen in. Daar waar er herstel plaatsvindt van lichaam en geest. Door in gedachten ‘opdrachten’ uit te voeren en emoties op te roepen en te voelen in het lichaam heel jij jouw Zelf van binnen uit. Het is alsof je jouw harde schijf her-programmeert. Oude waarden, aannames, overtuigingen, die jou niet meer dienen worden omgezet in waarden, aannames en overtuigingen, die jou voeden en sterker maken. Het is jezelf transformeren en accepteren.

Onderzoek wijst uit dat iRest gunstig inwerkt op PTSS, stress, slapeloosheid, angst, chronische pijn, depressie en afhankelijkheid van medicatie. Het brengt jou heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Zowel YIN als iRest creëren rust tot gevolg, maar ook een betere stemming. Je zit lekkerder in je vel. En dat voelt goed!

Twee ervaren Yoga docenten

Hoi Facial

Deze ochtend wordt verzorgd door twee ervaren yoga docenten en holistisch therapeuten. Karin en Naomi bundelen de krachten om jou een unieke ervaring te geven op deze zaterdagochtend. Wat een start van jouw weekend!

Karin van Iersel-Pikaar Holistisch Therapeut: YIN Yoga Teacher | Transformational Cupping therapeut | Orthomoleculair gezondheids- en mental coach.
Karin’s missie is zachtheid in de wereld te brengen. Jou vanuit zachtheid je lichaam te leren kennen, er naar te leven, er van te houden en jezelf te zuiveren zodat jij jouw Pure Jij de wereld in laat schijnen door te vertragen, te verstillen. De wereld heeft ook jouw liefdevolle zachtheid nodig. Laten we samen dat ‘ripple-effect’ creëren en de wereld mooier en gezonder kleuren met wie we werkelijk zijn.

Klik hier voor meer info over Karin, haar bedrijf ViaVanI en wat zij doet. 

Naomi Goozen-Geertse Holistisch Practitioner, Energetisch therapeute, Meditatie begeleidster, Breathwork- & Yogadocente.
Naomi leeft en werkt vanuit het achtvoudige pad van patanjali. Vanuit hier kan iedereen optimaal funtioneren/leven. Zelf voegt ze daar nog geduld en liefdevolle aandacht aan toe. Zij hoopt mensen te begeleiden en verder te helpen zichzelf te openen en te verbinden. Lees hier meer over Naomi en haar achtvoudige pad. 

Wij zien er naar uit om je te mogen ontmoeten. Voel je een ja? Wil je jezelf onderdompelen in een uur YIN en een uur iRest? Twee uur volledig een kadootje voor jezelf. Meld je dan aan. We hebben slechts ca. 15 plekjes te vergeven. En vol is vol. Voor de kosten hoef je het niet te laten, € 27,50 (vanaf 3 februari wordt het € 32,50)en uiteraard ontvang je een kopje thee na afloop om rustig te landen voor je weer de deur uit stapt naar je thuis.

Laat je Zelf ont-moeten, ont-spannen, ont-dekken.
Kom en speel mee met ons.

Namasté, Naomi en Karin