Vijf jaar ViavanI

In december 2018 ontmoette ik mijn eerste klant. In december 2023 ontmoet ik nog steeds fantastische mensen, voornamelijk vrouwen, die aan en met zichzelf onder mijn begeleiding aan de slag gaan. Klanten vind ik geen fijne omschrijving. Doet al die vrouwen, en paar mannen, die ik inmiddels heb mogen ontmoeten zoveel tekort. Als jij het juiste woord hier voor hebt, laat het me dan vooral weten.

De eerste vrouwen waarmee ik aan de slag mocht gaan kwamen af op mijn gezondheids- en mentale coaching. Wat was het spannend. Mijn eigen belopen pad belichamen om anderen te ondersteuning ook hun eigen pad te belopen. Al snel voelde ik aan elke vezel in mijn lijf dat dit de weg is. Mijn eigen verkregen wijsheden, mijn innerlijke wijsheden, mijn levenservaring en dat alles vermengd met mijn vergaarde kennis en kunde uit de inmiddels vele opleidingen doorgeven. Doorgeven aan jou die er voor open staat. Om zo samen de wereld mooier, gezonder en later ook nog eens zachter in te kleuren. Mijn missie is echt om de wereld zachter en lichter te maken door jezelf heling, groei en gezondheid te gunnen. Vanuit mildheid, compassie, waardevolle liefde en zorg voor jou en je magische lichaam.

De vrouwen van het eerste uur werkten met mij samen in 1:1 dagen, 1:1 (jaar)trajecten en durfden in zichzelf te investeren. Wat een genot om ze te zien groeien. Gezonder te zien worden. Maar bovenal hervonden ze meer energie en levenslust. Heerlijk!

5 jaar dankbaar

De wereld stond stil

En toen.
Toen stond de wereld letterlijk even stil.
Een tijdperk van onrust en chaos.
En in die tijd mocht ik opstaan.
Voor wie ik was. Altijd ben geweest. En nog steeds ben.
Een vrouw. Een mens. Met een holistische kijk op de wereld. Een afwijkende (dan het reguliere) blik op gezondheid. Hoe pak ik dit aan. Net uit loondienst gestapt. Rekeningen mogen betaald worden. Nog een zoon thuiswonend. Een virus wat de wereld letterlijk verlamt en ik die zich hierin mag hervinden.

Het lukte mij mezelf te hervinden. Een ohjaaa, ik heb menig keer huilend aan de keukentafel gezeten. Dit is mijn pad. Maar hoe vind ik mijn weg. De inkomsten mogen er zijn om rekeningen te betalen, monden te voeden en leuke dingen te doen. Maar door de wereldcommotie was het een intense uitdaging om een bedrijf uit te bouwen. Ik bleef mijn stapjes zetten. Stak mijn kop boven het maaiveld door te zijn wie ik ben, met de keuzes die ik mocht maken vanuit het respect voor mezelf, jou en alles wat leeft om me heen.  Zoeken naar compromissen in de tijdsgeest van 2019-2021. Onlinetrainingen. Mijn 1:1 sessies buiten of op bijzonder locatie te laten plaatsvinden. Ook startte ik een YIN Yoga Anatomy & Meridians Teachers opleiding vanuit het gedachtegoed van Paul Grilley, de grondlegger van de YIN in West-Europa. Zelf fanatiek YINster. Nam vele vrouwen mee naar mijn YIN trainingen om drempels te verlagen en bedacht me ineens “dat kan en mag ik ook doen”. Spannend. Out of my Comfort. Maar. Inmiddels is YIN mijn ‘Zone of Genieus’. Je kunt mij midden in de nacht wakker maken en ik teach een YIN class. Love it tot in het diepste van mijn ziel! Ik geef dan ook een viertal eigen YIN trainingen per week, special YIN classes en gast- of invallessen op Zeeuwse yogascholen.

Hoi Facial

Fascinatie voor Fascia

Dat YIN, wat ik inmiddels al zo’n twaalf jaren beoefen, mij verliefd deed worden op ons magische bindweefsel – fascia – had ik nooit kunnen voorzien. Toch is het zo! Ik ben ongelooflijk verliefd op mijn en jouw bindweefsel. Een magisch ‘goedje’ wat jouw en mijn binnen- én buitenkant zijn vorm geeft en behoudt. Wat je mag, nee dit moet je, koesteren.

Vanuit die fascinatie voor fascia – bindweefsel – ontdekte ik een therapie waarmee ik jou ook daadwerkelijk verder kan helpen op fysiek, mentaal of energetisch vlak. Ik stroomde door naar de Transformational Cupping Therapeut opleiding van Kim Cupping en ook dit kon ik fantastisch integreren in mijn bedrijf.

Nu.
Na vijf jaren.
Intens. Uitdagend.
Liefdevol. Zacht. Verlichtend.
Ben ik meer dan dankbaar.
Dat ik mocht volhouden.
Dat het leven mij de weg wees.
En dat vele puzzelstukjes in elkaar pasten en tot een geheel samen kwamen in mij.
Gezondheids- en mentale coaching, de basis waarmee ik startte en wat mij betreft het stevige fundament (naast mezelf!) is van waaruit ik mijn YIN mag verspreiden en met mijn handen jou mag behandelen met mijn cuppingtherapie om groei, heling en genezing te realiseren.

Vijf jaren.
Doorzetten. Soms nog teveel Yang.
Maar altijd het YINne blijven zien.
Voorleven.
Dat wat ik mezelf gun.
Ook jou gun en laat zien.

Vijf jaren.
Verbinding.
Van hart tot hart.
Wetend.
Dat mijn hart altijd zal uitreiken naar jouw hart.
Dat ik altijd het mooie in de mens en wereld blijf zien.
Hoe verrot de wereld soms ook voelt.

Vijf jaren.
Alles wat je aandacht geeft groeit.

5 jaar Viavani

Een liefdevol duwtje

Een Cupping & Coaching vrouw, die ik het afgelopen jaar mocht ondersteunen kon het niet beter verwoorden dan met deze woorden.

“Alweer een jaar onder de veilige warme vleugels van @viavani_gezondheidscoaching, Cuppen, coaching & de YIN-mat. Wat heeft dit jaar me veel geleerd & gebracht. Mijn proces maar met de warme zachte liefdevolle spiegel van Karin. Gisteren kwamen we tot de enerzijds hilarische maar meest waardevolle conclusie van “mijn jaar”: ik heb verkering! Met mezelf…. “Heb jezelf Lief”.
Heb verder geen aandelen maar ik gun iedereen een Karin @viavani_gezondheidscoaching”. 

Tot in elke vezel van mijn lief.
Voel ik haar. Zie ik haar.
Heb ik haar ontmoet. Gespiegeld. Gekieteld.
Liefdevol geduwd.
Trots. Dat zij het aanging. De stappen zetten.
Dat ze mij haar vertrouwen gaf.
Ik was en ben er voor haar.
De woorden zijn lovend.
Dat wat ze doet is voor mij waardevoller.
Ze leeft! Haar leven!

Nieuwe Look & Feel

Na vijf jaren mocht ook de website ViavanI.nl weer een nieuwe “look & feel” krijgen. Het aanbod is meer dan ooit overzichtelijk gepositioneerd. In een blik weet je wat je bij mag halen en voel je de energie die ik te geven hebt. Neem eens een kijkje. Wie weet ontmoet ik je @ de YIN mat, in een van mijn retreats/special classes of op de behandeltafel vanuit jouw Cupping & Coachingsjaar.

Jubileum Actie!

Holi Facial

En natuurlijk laat ik dit jubileum niet zomaar voorbij gaan.
Op Instagram zet ik een actie uit. Daar waar ik dagelijks actief ben om jou te inspireren.

Voor jou en je favoriete persoon: Een gratis Holi Facial Behandeling. (klik hier voor meer info over deze behandeling)

Geen Instagram? Vul dan het formulier in klik hier en laat dan jouw naam en de naam (en gegevens) van je favoriete persoon achter.

In de volgende FLOWspiration worden de winnaars (3 personen met hun ‘gasten’) bekend gemaakt.

 

Mooie tijd, binnen alles wat er is, en wees mild, lief en zacht voor jezelf. Het is en blijft winter. Tijd om naar binnen te keren. Ik onderzoek ook hoe ik dit mag inzetten.

Heel veel liefde, Karin

P.S. Ohja, en ik ga natuurlijk fijn verder met mezelf en mijn bedrijf te ontwikkelen, uit te breiden op een wijze die past.